Smartcon Solutions - Sisteme de supraveghere Bucuresti

Sisteme interfonie

Un sistem de interfonie sau videointerfonie ofera confortul de a discuta/vedea persoana care va apeleaza din fata caii de acces si de a comanda deschiderea respectivei usi, porti sau bariere, de la distanta. 
Acesta s-a conformat tendintei în design, multi producatori oferind produse de top, realizate ireprosabil, cu ecrane touchscreen care au înglobat tehnologia HD si finisaje de aluminiu de înalta calitate.
Sistemele de videointerfonie
Fie ca este vorba de interfonie pentru case, fie pentru blocuri, în ziua de astazi este preferata interfonia video datorita confortului de a si vedea persoana cu care se discuta. Totodata, securitatea si confortul au sporit, deoarece sistemele de videointerfonie pot fi conectate la internet. Acest lucru permite:
contactarea prin smartphone a beneficiarului, chiar daca acesta nu este acasa, prin intermediul internetului, în momentul în care cineva apeleaza videointerfonul
conectarea la sistemul de supraveghere video, beneficiarul putând viziona DVR-ul (Digital Video Recorder) sau NVR-ul (Network Video Recorder) pe ecranul videointerfonului

Galerie foto
  • ...