Spa Shoes - Curatatorie si reconditionare incaltaminte genti, Bucuresti

Spa Shoes - detalii firma

Cu o pasiune pentru calitate si servicii personalizate, Spa Shoes este o curatatorie profesionala de încaltaminte si articole din piele, care ofera solutii de curatare si reconditionare pentru încaltaminte si genti. Fondata în 2020, de antreprenorul român Liviu Berbece, Spa Shoes s-a dezvoltat rapid si astazi este o franciza de succes, cu o prezenta extinsa în România si în curând în alte tari europene.

„Am înfiintat Spa Shoes pentru a sustine oamenii care au grija de lucrurile de lânga ei, le apreciaza si îi doare sufletul atunci când se simt nevoiti sa arunce perechi peste perechi de încaltaminte fiindca ori murdaria de pe ei s-a întarit astfel încât devin aproape imposibil de curatat, ori intensitatea culorii a fost diluata de vreme, ori au fost deteriorati de masina de spalat. Spa Shoes vine în ajutorul oricui doreste ca perechile preferate de încaltaminte sa treaca cu brio testul trecerii timpului.”, Liviu Berbece, owner SPA SHOES

Echipa Spa Shoes este formata din specialisti în curatarea si reconditionarea articolelor din piele, care utilizeaza tehnici si solutii de curatare inovatoare pentru a restabili aspectul si functionalitatea originala a încaltamintei si gentilor tale preferate. Indiferent de tipul de încaltaminte sau genti pe care le detii, echipa Spa Shoes poate oferi o solutie de curatare personalizata, pentru a asigura ca obiectele tale sunt întotdeauna în stare perfecta.

Cu o abordare eco-friendly si atentie pentru detalii, Spa Shoes ofera servicii complete de curatare si reconditionare, care includ: curatarea si reconditionarea încaltamintei din piele, curatarea si reconditionarea gentilor si a altor articole din piele, precum si repararea si întretinerea acestora. Fie ca este vorba de o pereche de pantofi preferata, o geanta de mâna de designer sau o jacheta din piele, Spa Shoes poate oferi o solutie de curatare si reconditionare personalizata pentru a restabili aspectul si functionalitatea originala.

La Spa Shoes, suntem dedicati sa oferim cele mai bune solutii de curatare si reconditionare pentru încaltaminte si genti. Cu o echipa de specialisti pasionati de curatarea si reconditionarea articolelor din piele, poti avea încredere ca obiectele tale preferate sunt în mâini bune la Spa Shoes.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0790660770 (Dorobanti - Floreasca); 0771701856 (Str.Suvenir); 0790660701 (Str. Delea Veche)
Intr. Tudor Stefan, Nr. 24, Sector 1, Bucuresti
Distribuie