Telecom Maintenance - Retele electrice, retele voce date, mentenanta sisteme de alarmare, Bucuresti

Telecom Maintenance - detalii firma

In beneficiul clientilor nostri aducem experienta castigata in multi ani de activitate, atat în tara cat si in afara ei.

Compania propune solutii complete, din care sunt nelipsite serviciile de proiectare si design, management de proiect, dirigentie de santier, logistica, configurare sisteme, lucrari de amenajare, instalare si punere în functiune, instruire, service si mentenanta.

Ne angajam sa va oferim solutii si servicii dedicate si adaptate, responsabilitatea angajatilor nostri, echipamentele si tehnologiile necesare fiecarui proiect.

Urmarim sa ne întarim pozitia pe piata furnizând solutii pentru proiecte complete de instalatii electrice si mentenanta tehnica, bazându-ne pe competente tehnice ridicate si utilizând tehnologii moderne.

Îmbunatatimpermanent sistemul de management al calitatii serviciilor, pentru a putea raspunde si celor mai complexe solicitari din partea clientilor, la un nivel optim de calitate.

 Credemîntr-o companie inteligenta, condusa de pasiune, unde personalul este încurajat sa lucreze la potentialul maxim, motivând creativitatea si considerând instruirea continua a angajatilor un fundament al dezvoltarii noastre durabile.Mentinemcele mai înalte niveluri de profesionalism, integritate, onestitate si corectitudine în relatiile cu clientii, subcontractantii, furnizorii si angajatii nostri. Respectul nostru pentru oameni este demonstrat prin ceea ce facem si prin modul în care o facem.

Galerie foto
  • ...