Centrul Medical Sanconfind, Prahova

Despre noi

Misiunea noastra

La SanConfind, ne-am asumat misiunea de a îmbunatati îngrijirea medicala. Cu o echipa dedicata si empatica, sustinuta de tehnologia avansata, oferim asistenta medicala profesionista într-un cadru modern si natural. Ne angajam sa dezvoltam un loc medical sigur, învatând din frumusetea si linistea oferite de Poiana Câmpina, fosta statiune balneara.

Viziunea noastra

Viziunea noastra este de a forma o echipa multidisciplinara care sa ofere servicii medicale complete într-un singur loc, pentru a facilita confortul si accesibilitatea pacientilor. Ne dorim sa devenim un centru medical de referinta nu doar la nivel local si judetean, ci si la nivel national, prin oferirea de servicii integrate care sa acopere nevoile întregii familii.

Cu echipamente de vârf si personal medical calificat, SANCONFIND se distinge prin utilizarea a doua resurse naturale nepretuite: apa sarata, captata din izvoare locale, cu o concentratie apropiata de cea a Marii Moarte (321 g/l în comparatie cu 400 g/l la Marea Moarta), si namolul de Techirghiol. Aceste resurse sunt recunoscute pentru beneficiile lor terapeutice în tratarea unei game variate de afectiuni.

SANCONFIND reprezinta un proiect unic ce reînvie traditia statiunii balneare din Poiana Câmpina, cu o istorie ce se întinde pe parcursul a peste 100 de ani, aducând „Micul Occident” în inima României. Poiana Câmpina se bucura de un climat însorit si de un aer ionizat si bogat în aerosoli, completând astfel beneficiile tratamentelor oferite de centrul nostru medical.

Serviciile oferite de SANCONFIND sunt personalizate în functie de nevoile individuale ale fiecarui pacient, fiind stabilite în baza unui plan de tratament elaborat de catre medicul curant sau, la alegerea pacientului.

Într-un sistem integrat, combinam tratamentul medical cu programe turistice în zona Valea Prahovei si dincolo de aceasta. Oferim posibilitatea de cazare. Asiguram conditii deosebite pentru confortul si recuperarea pacientilor nostri, astfel încât acestia sa-si petreaca timpul liber într-un mod cât mai placut si relaxant. Cazarea în SanConfind include 3 mese pe zi/pacient în rezerve cu 1 sau 2 paturi.

Centrul Medical SANCONFIND trateaza afectiuni precum: boli neurologice, cardiovasculare, reumatice, ortopedice, atât la adulti, cât si la copii. Ofera programe specializate de recuperare medicala de la programe individuale de terapie medicala prin bai, gimnastica, împachetari cu namol, fizioterapie, pâna la programe de recuperare pentru sportivi.

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
Call Center: 0244990
Str. Dimitrie Gusti nr. 17, Poiana Campina, Poiana Campina, judetul Prahova
Distribuie