Centrul Medical Sanconfind, Prahova

Chirurgie generala

În cabinetul de chirurgie generala puteti beneficia de consultatii de specialitate acordate de medicii nostri specialisti, cu o bogata experieta medicala atât în mici interventii cât si în operatiile clasice sau laparoscopice. Dupa diagnosticare, împreuna cu medicul veti stabili daca este cazul unei interventii chirurgicale sau/si de tratament.

Interventiile de mica amploare se pot rezolva si în sistem ambulatoriu, în sala de mici interventii chirurgicale special amenajata, cu instrumentar de ultima generatie, astfel încât sa putem oferi pacientilor siguranta actului medical.

Sala de mici interventii este dotata cu masa de operatii Trumpf, consola de gaze medicale, lampa chirurgicala, defibrilator, ventilator portabil, instrumentar de mica chirurgie, electrocauter si materiale sanitare de cea mai buna calitate.

Centrul nostru medical este dotat cu trei sali de mari interventii chirurgicale, care deservesc atât interventiile de chirurgie generala si laparoscopica, cât si pe cele de chirurgie a sânului, chirurgie ginecologica, ortopedie si traumatologie, chirurgie vasculara, neurochirurgie, plus sali pentru nasteri cezariene si naturale.

Activitatea medicului chirurg este completata constant de specialistii ATI, echipa de laborator, prin analizele recomandate, departamentul de radiologie si imagistica medicala, unde se pot efectua investigatiile de tip CT, RMN, RX sau alte specialitati medicale cu care se lucreaza multidisciplinar.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
Call Center: 0244990
Str. Dimitrie Gusti nr. 17, Poiana Campina, Poiana Campina, judetul Prahova
Distribuie