Kiron Invest - Comercializare si montare tamplarie PVC, Bucuresti si Ilfov

Kiron Invest - detalii firma

Comercializam si montam tamplarie PVC, aluminiu, pereti cortina, balustrade de sticla, sisteme de umbrire si compartimentari de sticla. La toate acestea venim suplimentar cu consultanta tehnica si solutii de izolare termica, fonica si hidro.

Echipa noastra, cu vasta experienta in domeniul tamplariei PVC si Aluminiu

Ne plac provocarile si oamenii deopotriva. Cautam proiecte care sa ne solicite intelectual si ne dorim sa va oferim cea mai buna solutie ca si cum am lucra la proiectul nostru.

Avem disponibilitate de a discuta cu oricine si ne bucuram cand suntem sunati pentru a gasi impreuna solutii. Suntem mai degraba "Hai sa vedem!" in loc de "Nu se poate"! Credem ca orice proiect este realizabil, atata vreme cat respectam parametrii tehnici recomandati de producator.

Aducem calitate si expertiza in fiecare aspect al Tamplariei PVC, Tamplariei de aluminiu, montarii de Usi termopan, instalarii de geamuri termopan, constructiei de Perete cortina si designului de balustrada sticla.

Ferestrele perfecte pentru locuinta tausi, geamuri termopan - tamplarie PVC si aluminiu - perete cortina - balustrada sticla

Realizate intr-o fabrica complet automatizata, aceste sisteme de ferestre nu lasa loc imperfectiunilor, cum ar fi abaterile de cote de executie sau a presiunii pe garnituri.

Comercializam si montam tamplarie PVC, aluminiu, perete cortina, balustrade de sticla, sisteme de umbrire si compartimentari de sticla.

La toate acestea venim suplimentar cu consultanta tehnica si solutii de izolare termica, fonica si hidro. Avem disponibilitate de a discuta cu oricine si ne bucuram cand suntem sunati pentru a gasi impreuna solutii.

Dimensiuni minime si maxime pentru usi, geamuri termopan, perete cortina si balustrada sticla

Atunci cand vorbim de ferestre din PVC, dimensiunile minime pentru deschidere se recomanda a fi 410mm latime cu 410mm inaltime, cu un gol minim de 430mm latime si 430mm inaltime, daca nu se doreste adaptor pentru glaf, altfel, vom lua in calcul 460mm pe intaltime.

Raportandu-ne la dimensiunile maxime admisibile, discutia este un pic mai ampla si va recomandam sa luati legatura cu un reprezentant care va va explica, in functie de proiectul dumneavoastra, care este cea mai buna solutie constructiva:

  • suntem pasionati de ceea ce facem si nu va costa nimic sa ne sunati si sa intrebati
  • chiar ne face placere sa ajutam
  • cu totii am fost in postura de client si ne-am bucurat cand am intalnit oameni dornici sa ajute.
Galerie foto
  • ...