Kiron Invest - Comercializare si montare tamplarie PVC, Bucuresti si Ilfov

Tamplarie PVC Salamander

...
Tamplarie PVC Glisanta Salamander EvolutionDrive

Este o glisanta cu ridicare din PVC avand o grosime a tocului de 194mm si permite deschideri mult mai mari, insa acestea sunt in plan paralel. Dimensiunile maxime de rama sunt 6000mm latime cu 2500mm inaltime pentru alb si 5000mm latime cu 2300mm inaltime pentru color. La acest sistem pragul se poate monta la fata finisajului de pardoseala, permitand o trecere usoara din interior spre exterior.

...
Tamplarie PVC Glisanta EvolutionDrive Plus

Este o glisanta din PVC si vine ca o solutie economica pentru o deschidere mare. Dimensiunile maxime de rama sunt 3900mm pentru latime si 2400mm pentru inaltime. In cazul acesteia, de luat in considerare ca rama se imparte in 2 parti egale, din care una va fi in permanenta fixa, iar in partea de jos este prevazuta cu un prag format din profilul de toc.

...
Tamplarie Aluminiu Glisanta M900 Alumil

Este un sistem din aluminiu pentru glisante de interior, folosit in general la partajarea spatiului dintre living si bucatarie. Este o solutie economica, insa la partea de jos are un prag (calea de rulare) de 4cm.

...
Tamplarie Aluminiu Glisanta S350 Alumil

Sistemul din aluminiu pentru glisante cu bariera termica, recomandat, insa, pentru inchideri de terase. Dimensiunea de toc este de 92mm adancime de montaj si 38mm inaltime a pragului; se poate echipa cu sticla termopan de 24mm (2 foi de sticla).

...
Tamplarie Aluminiu Glisanta S700 Alumil

Este un sistem din aluminiu cu bariera termica pentru glisante, cu adancime de montaj a pragului de 169mm si se poate monta la fata finisajului de pardoseala. Suporta pachet de sticla tripan de pana la 50mm, iar dimensiunile de executie pot fi foarte generoase.