AluSof - Tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, sticla, Bucuresti

Balcoane si terase inchise cu sticla securizata

Sistemele de balcoane si terase cu sticla permit deschiderea/închiderea integrala, în functie de necesitatile clientului.Sistemele de feronerie sunt produse în Finlanda, iar sticla este din Franta de la Saint Gobain.JOKKE este un sistem inovativ si patentat în Europa.De asemenea are si certificare CE (agrement EOTA – European Organisation for Technical Approvals).

Caracteristici:Se poate folosi sticla de 8 sau 10 mm.Înaltime maxima 3 metri.Se pot gara max. 9 panouri într-o parcare.Suplimentar – garnituri siliconice între panourile de sticla.Usa are 3 pozitii de aerisire.Exista în stoc 3 culori standard (alb, gri inchis si maro). La cerere/orice culoare RAL.Accesoriile de plastic sunt în culoare alb sau negru.Sistem solid – testat in conditiile aspre din Scandinavia.

Preturi:170 euro + tva /m. patrat – sticla securizata clara, de 8 mm grosime.190 euro + tva /m. patrat – sticla securizata clara, de 10 mm grosime.Sticla poate fi si : ultraclear, sablata, fumurie, colorata, laminata, etc.Masuratorile si montajul sunt incluse în pret pe raza Bucuresti / Ilfov.

Galerie foto
  • ...