AluSof - Tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, sticla, Bucuresti

Usi si ferestre

...
Usi si ferestre

 

AluSof va pune la dispozitie o gama variata de ferestre aluminiu, caracterizate de profile de clasa superioara si design unic pentru toate gusturile, ideale pentru amenajarea oricarui tip de spatiu, in plus, aluminiul va garanteaza o viata lipsita de griji, fiind unul din cele mai rezistente si durabile materiale, care nu necesita intretinere speciala.

ConceptSystem 68 

Concept System® 68 este un sistem universal de ferestre, cu performante bune în ceea ce priveste stabilitatea, izolatia termica si securitatea.

Sistemul de ferestre ofera o gama larga de solutii pentru ferestrele cu deschidere interioara si exterioara si este compatibila cu unitatile de ventilatie Ventalis. În plus, ferestrele CS68 pot sa respecte clasele de rezistenta 2 si 3 de rezistenta la efractie, oferind un nivel maxim de siguranta.

SlimLine 68 

Noile ferestre SlimLine 68 cu deschidere spre exterior permit accesul la lumina naturala si prezinta rezistenta excelenta la intemperii si are proprietati optime de izolare. Liniile ultra-subtiri asigura ca chiar si în zonele deschise mici accesul la lumina zilei nu este compromis în favoarea performantelor. Acest lucru face ca ferestrele SlimLine 68 sa fie solutia ideala pentru renovare în cladirile casnice si cladirile noi.   Sistemele de ventilatie SlimLine 68 pot fi vitrate atât din interior, cât si din exterior si sunt disponibile la nivel de izolatie standard si HI.l

 

Alumil: S 60 

Un sistem de care asigura o excelenta izolare termica.

O usa sau o fereastra are rolul de a lasa lumina soarelui sa patrunda in cladire, de a asigura un coeficient termic si fonic performant si de a avea o functionalitate de lunga durata, cu consum minim de cadre vizibile.

Caracteristici tehnice:

Design drept, rotunjit, tesit sau clasicIzolare termica excelenta de pana la 0.90 w/m2KUsi cu balamale clasice, aplicate sau ascunseFerestre cu cercevea ascunsaLatime toc: 76,5 mmGreutatea maxima a cercevelei 130 kgGrosimea pachetului de geam: 58 mm

 

CS 77

Concept System® 77 este un sistem de geam termoizolant care îndeplineste cerinte ridicate în ceea ce priveste izolatia termica, stabilitatea si securitatea. Anticipând cerintele termice, valoarea izolatiei (Uf) pentru varianta HI + a acestui sistem se reduce la 1,7 W / m²K pentru o fereastra standard de deschidere. Conceptul unic al sistemului îl face perfect potrivit pentru geamurile triplu, iar CS 77 a obtinut chiar si eticheta elvetiana Minergie®.

 

...
Usi armonice din Aluminiu

Usile armonice va permit sa utilizati intreaga suprafata a deschiderii pentru a crea o zona de trecere foarte mare.Usile armonice din aluminiu sunt recomandate spatiilor care nu sunt locuite permanent, acolo unde nu se doreste un coeficient de transfer termic bun. Sunt potrivite pentru deschideri de terasa, restaurante, baruri, birouri, etc.

  Alumil M 19800

M19800 este un sistem de usi armonice, cu bariera termica, cu deschidere batanta si potrivite pentru constructii de dimensiuni normale si mari. Ofera solutii rezistente si elegante pentru proiecte speciale, precum resedinte luxoase, cladiri de birouri, centre de conferinte, hoteluri, restaurante si altele.

Caracteristici tehnice:

Balamale speciale cu 4 role pentru utilizarea intensa care suporta o greutate a canatului de pana la 200 kg.Latimea profilului: 50 mmDimensiuni maxime ale pachetului de geam: 32 mmGreutatea maxima a cercevelei: 200 kgLatime maxima permisa a deschiderii = 6000 mmDimensiuni maxime/ cercevea = L=900/H=3000 mm

...
Usi glisante

Alumil S 350 

SMARTIA S350 este un sistem glisant modern si flexibil, cu un design plat si cu bariera termica. Este ideal pentru reamenajari si reabilitari, datorita usurintei sale de fabricatie constructie.

Caracteristici tehnice:

Profile drepte, reducere de pana la 50 % din zonavizibila de aluminiu.Izolare termica ridicata.Rupere de punte termica: poliamida 20 mmLatime cercevea: 35 mmInaltime toc inferior: 38 mmGreutatea cercevea: 120 mmDimensiuni maxime permie pe foaia de usa: L = 3000 mm/ H = 3000 mm

 

 Reynaers CP 155-LS

Concept Patio® 155 este un sistem glisant si liftant-glisant premium, foarte bine izolat termic, conceput pentru a crea zone vitrate mari, îmbinate cu un confort sporit.Noul CP 155 poate fi îmbunatatit pâna la o izolare mai ridicata (HI), pentru a obtine valori izolatoare si mai bune, facând sistemul perfect pentru cladiri cu consum energetic redus. O varianta a sistemului CP 155 cu o cale de rulare a obtinut certificarea elvetiana Minergie®.CP 155 este disponibil în diferite posibilitati de deschideri, iar optiunea cu prag jos ofera o solutie pentru a îmbunatati accesul în cladire. Optiunea cu deschidere automata garanteaza confortul maxim. Sistemul liftant-glisant permite conceperea de usi vitrate cu dimensiuni extreme si cu o greutate de pâna la 400 kg. În plus, sistemul CP 155 este conform cu clasa 2 de rezistenta antiefractie, oferind o solutie sigura.