A&M Avarii Instalatii - Reparatii sanitare si termice Bucuresti

Service instalatii termice

Confortul clientilor care apeleaza la serviciile noastre este primordial pentru noi. De aceea, executam instalatii termice complete, folosind materiale precum cuprul, polipropilena sau pexalul.

Materialele si ustensilele pe care le utilizam sunt de ultima generatie si de cea mai buna calitate, tocmai pentru ca dorim sa realizam pentru tine lucrari durabile si complexe.

Serviciile pe care le oferim se adreseaza atat clientilor rezidentiali, asa cum sunt cei care locuiesc la casa, vila sau apartament, dar si celor din domeniul industrial, deoarece executam lucrari de instalatii termice si in domeniul industrial (hale, depozite si birouri, spatii comerciale etc).

Ce iti putem oferi, atunci cand vine vorba despre serviciile de instalatii termice? In primul rand, orice fel de instalatie termica de la centrale pana la sisteme complexe de incalzire prin pardoseala.

De asemenea, de instalatiile termice exterioare ne putem ocupa tot noi, dar indiferent de tipul si de dificultatea lucrarii promitem sa iti oferim ceva ce nu vei gasi oriunde: executii de calitate, care sa iti aduca beneficii pe termen lung.

Galerie foto
  • ...
  • ...