A&M Avarii Instalatii - Reparatii sanitare si termice Bucuresti

Reparatii instalatii sanitare

Instalatiile sanitare sunt esentiale in orice tip de spatiu, de la case si apartamente pana la spatii comerciale si cladiri de birouri. Tocmai pentru ca sunt importante, acestea trebuie executate de o echipa de profesionisti, care sa realizeze lucrari de calitate, indiferent daca este vorba despre cateva reparatii sau de montajul integral.

Pentru cazurile in care ai nevoie de un instalator pentru repararea tevilor sau a obiectelor sanitare din propria locuinta (casa, apartament, vila etc), sau chiar din alte tipuri de spatii industriale (hale, spatii de depozitare) ne poti contacta cu incredere.

Printre serviciil pe care le oferim se numara: inlocuirea tevilor de alimentare cu apa din baie si din bucatarie si/sau a tevilor de scurgere, dar si scimbarea sifonului de scurgere. Mai mult decat atat, poti apela cu incredere si in cazul in care ai nevoie de anumite reparatii ale instalatiei sanitare.

Putem remedia anumite defecte de montaj, putem inlocui partial sau integral tevile sparte si putem identifica si solutiona inundatiile care unt adesea intalnite in apartamentele din blocurile mai vechi. De asemenea, la cererea ta ne ocupam de reparatiile necesare obiectelor sanitare, incluzand chiar servicii de desfundare a tevilor si a vasului de toaleta.

Oferim garantie pentru toate lucrarile pe care le efectuam.

Galerie foto
  • ...