Fereastra Decor - tamplarie PVC si accesorii

Termopane Rehau, Salamander, Veka

Durabilitate si eficienta: usile si ferestrele noastre din PVC sunt proiectate pentru a rezista testului timpului, oferind o izolare termica excelenta si eficienta energetica.

Flexibilitatea designului: disponibile într-o varietate de stiluri si finisaje, produsele noastre pot fi personalizate pentru a se potrivi cu estetica unica a casei dvs.

Realizam usi si ferestre din profile PVC – Germania de la cei mai importanti producatori existenti pe piata din Romania in acest moment:

Termopane Rehau

Rehau – Germania este o marca recunoscuta ca o marcã de primã calitate pe plan mondial in domeniile Constructii , Industrie siTermopane Rehau Automobile pentru inovatiile si sistemele pe bazã de polimeri .

Rehau realizeaza profile ecologice si 100 % reciclabile , oferind profile cu coeficienti de izolare termica eficienta pentru realizarea usilor si ferestrelor plecand de la “concepte econome” pana la usi si ferestre termopan cu un grad inalt de eficienta energetica .

In gama noastra Rehau veti gasi profilul potrivit atat pentru o constructie noua sau renovare, cat si pentru constructii comerciale sau industriale .

Termopane Salamander

Datorita cererii tot mai mari din partea dvs. si pentru a asigura o gama cat mai larga de produse , am introdus spre comercializare inca o marca de prestigiu – Germania de profile :Termopane Salamander SALAMANDER INDUSTRIE

Salamander este un produs Germania, realizat in orasul Bavaria .

Usile si ferestrele termopan realizate din profile Salamander ofera solutii atat pentru constructii noi de locuinta, cat si pentru proiecte realizate in scopuri comerciale .

Termopane Veka

Grupul german Veka este unul dintre marii producatori de profile PVC pentru usi si ferestre cu prezenta in mai multe piete nationale . Termopane Veka

De mentionat este faptul ca societatea noastra foloseste pentru usile si ferestrele termopan realizate din gama Rehau feroneria G.U. – UniJet ( Gretsch – Unitas ) Germania , dar si feroneria Roto NT Germania . Ambele marci sunt garantate de catre producator 15.000 de cicluri functionare complet inchis-deschis .

 

Galerie foto
  • ...
  • ...
  • ...