Fereastra Decor - tamplarie PVC si accesorii

Usi exterior terasa

...
Usile exterior sistem armonice

Usile exterior sistem armonice pvc sau pliant-culisante sunt solutia ideala pentru o deschidere realmente generoasa de pana la 6 metri . Mecanismul acordeon din foi de usa mobile , permite deschiderea suprafetei pe care o doriti .

Panourile acestor usi armonice , dupa cum sugereaza si numele , la deschidere se pliaza in lateral ( pliant-culisante ) .

Ca si usurinta in utilizare , se va putea folosi oricand si independent una din usile ce formeaza ansamblul fara a fi necesar ca restul panourilor sa fie deschise .

...
Usi exterior PVC oscilo-culisante

Usile exterior PVC oscilo-culisante ( sistem “usa avion” ) ofera deschideri foarte mari – canate cu latimi de peste 1100 mm si inaltimi pana la 2500mm .

Usa exterior culisanta nu utilizeaza spatiul din interior pentru deschidere si permite in acelasi timp o aerisire adecvata prin functia de basculare . Prin intermediul sistemului de usi oscilo-culisante in plan paralel, se pot realiza in mod elegant trecerile armonioase de la spatiul destinat locuirii la balcoane sau terase.

Se pot realiza si ferestre culisante ori osciloculisante .

...
Usi culisante cu ridicare

Prin suprafetele mari vitrate ale usilor exterior culisante pvc cu ridicare dispuneti de mai multa lumina in incapere . Pragul este montat in pardoseala , astfel incat trecerea intre interior si exterior se realizeaza la acelasi nivel .

Cu un sistem exclusiv de ridicare , glisarea laterala a usilor formeaza un ansamblu de dimensiuni reduse , iar miscarea se poate automatiza , ceea ce la alte sisteme este imposibil .

Controlul ridicarii si glisarii se realizeaza doar prin actionarea manerului , fara nici un fel de ajutor .