Igiena Serv - Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie, Bucuresti

Dezinsectie

Dezinsectia este operatia de eliminare a insectelor si a parazitilor, precum tântarii, mustele, gândacii, plosnitele, lacustele, capusele, purici, paduchii si prevenirea aparitiei acestora. Pentru realizarea acestei operatiuni este necesara pulverizarea de mai multe ori a unor substante chimice, care sa nu dauneze mediului înconjurator, omului si animalelor.

Insectele pot transmite prin muscatura lor sau prin transportul pe parti ale corpului lor microbi si bacterii, având astfel un rol capital în raspândirea unor boli parazitare sau infectio-contagioase.Igiena Serv detine autorizatii si licente pentru efectuarea acestui tip de serviciu, în mod profesionist. Dispunem de personal calificat, echipamente si solutii profesionale pentru efectuarea acestor servicii dezinsectie eficiente si de durata.

 Care sunt masurile ce trebuie luate pentru dezinsectie

Indiferent de stadiul de evolutie, de locul sau de numarul lor, distrugerea insectelor daunatoare trebuie facuta imediat. În lupta contra insectelor se va ajunge la un rezultat favorabil numai daca vom aplica un complex de masuri profilactice si de combatere.Masurile profilactice sunt: stropirea parcurilor, copacilor si a zonelor cu apa, igiena individuala, igiena locuintei si a dependintelor, igiena zonelor de productie si depozitare a alimentelor etc. Masurile de combatere presupun efectuarea operatiei de servicii dezinsectie.

Mijloacele de dezinsectie pot fi:• chimice – distrugerea insectelor cu ajutorul substantelor insecticide, prin pulverizare cu ajutorul pompei mecanice sau prin pulverizare cu atomizorul.• mecanice– folosirea caldurii uscate sau flambarea. Aceste metode sunt folosite ca mijloc ajutator al metodelor chimice de combatere.

Substantele pe care le utilizam în tratamentele de dezinsectie au eficienta dovedita si maxima. Sunt inodore, incolore si nu sunt toxice pentru oameni sau animale. Toate substantele si produsele utilizate în procesul de dezinsectie se regasesc pe lista produselor biocide avizate de Ministerul Sanatatii si Familiei pentru profilaxia sanitar – umana.

Solicitati-ne ajutorul pentru a gasi împreuna cea mai buna metoda si solutie în mentinerea igienei si curateniei spatiilor pe care le frecventati!

Unde trebuie efectuata dezinsectia

Preventiv, dezinsectia trebuie efectuata periodic în:• toate spatiile de depozitare a gunoiului, pe scari de bloc, în beciuri, case, apartamente• toate unitatile de alimentatie publica• unitati sanitare si spitalicesti• unitati scolare si educative• birouri, sedii de firme• spatiile publice cu risc sporit.

Dezinsectia împotriva insectelor târâtoare, precum gândacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia împotriva insectelor zburatoare trebuie efectuata începând cu luna martie si pana în lunile octombrie – noiembrie, în functie de temperatura de afara.

Galerie foto
  • ...