Igiena Serv - Deratizare, Dezinfectie, Dezinsectie, Bucuresti

Alpinism Utilitar

Alpinism Utilitar?Printre cele mai importante servicii pe care vi le punem la dispozitie este alpinismul utilitar, care a cunoscut o dezvoltare remarcabila în ultimele doua decenii, când s-au pus bazele legale, tehnice si stiintifice ale acestei activitati si s-au definit domeniile de aplicare. Înca din anul 1999, reusim împreuna cu o echipa de alpinisti utilitari profesionisti sa oferim clientilor nostri o gama completa de servicii derivate ale alpinismului utilitar pentru realizarea de operatiuni

asupra unor cladiri cu exterior din sticla, aluminiu, alucobond, ce necesita curatare si întretinere periodica. Indiferent daca este vorba despre curatat sau spalat fatade de toate tipurile, oriunde ar fi solicitate serviciile noastre pe teritoriul României, ne asiguram ca serviciile noastre ofera un raport avantajos calitate – pret, astfel fiecare dintre clientii nostri beneficiaza de standarde înalte în calitatea lucrarilor.

Alpinismul utilitar este o solutie cu o varietate larga de aplicatii

  • Toaletatul copacilor
  • Lucrari de izolatii si hidroizolatii
  • Tencuieli
  • Izolatii termice exterioare (placari polistiren)
  • Montat/ demontat antene
  • Montat/ demontat banner-e si panouri publicitare
  • Asistenta în situatii speciale (animale blocate, locuinte închise accidental etc.)
  • Îndepartarea turturilor de gheata.

 

 

Alpinism Utilitar! Nu esti prieten cu înaltimile, iar serviciul de alpinism utilitar ti se pare a fi o adevarata corvoada? Nu-i nicio problema! Pentru noi totul este posibil, motiv pentru care nu ne dam în laturi nici de la prestarea serviciilor de alpinism utilitar! Curatare sau întretinere periodica? De asta ne ocupam! Vrem ca tot ceea ce te înconjoara si te priveste sa fie curat si estetic din punct de vedere vizual. Prin intermediul alpinistilor specializati în domeniu care fac o treaba excelenta pe partea de alpinism utilitar, cladirile înalte si nu numai vor fi ca noi cu ajutorul nostru! Oricând îti stam la dispozitie!

Fiecare dintre aceste operatiuni se realizeaza exclusiv de alpinisti utilitari profesionisti, întrucât acestia detin echipamente speciale care le asigura siguranta si protectia în timpul muncii. Va punem la dispozitie echipe de profesionisti cu experienta în domeniu, care ofera servicii de înalta calitate, la cele mai mici tarife.

Echipa noastra de alpinisti utilitari detine certificari care le ofera dreptul de a practica aceasta meserie în depline conditii de siguranta si permit respectarea normele specifice de protectie

a muncii reglementate si aplicabile pe teritoriul României. Suita de lucrari realizate de echipa noastra de alpinisti utilitari cuprinde solicitari realizate chiar si în cele mai dificile conditii de munca din punct de vedere al spatiului de manevra sau în locuri unde montarea unor schele ar fi imposibila.

Cu ajutorul experientei în lucrul cu coarda, echipa de alpinisti utilitari poate sa realizeze interventii indiferent de înaltimea obiectivului.

 Avantajele prezentate de serviciile noastre

Rapiditatea – Timpul necesar pentru a începe astfel de lucrari si timpul deplasarii între sectiuni este în mod considerabil mai mic decât în cazul în care s-ar utiliza diverse alte modalitati pentru a monta un banner, de exemplu. Avantajele incontesabile prezentate de alpinismul utilitar sau industrial dovedesc faptul ca acesta este solutia optima pentru situatii aparent fara iesire.

Portofoliu de proiecte realizate impecabil pe întreg teritoriul tarii – Suntem implicati în proiecte mari în multe orase din România si de-a lungul activitatii noastre am reusit sa ducem la îndeplinire orice tip de lucrare, indiferent de complexitate, cu ajutorul echipei noastre de specialisti cu experienta.

Galerie foto
  • ...