Mrfinance.ro - Comparatorul tau de credit

Credite online nebancare: Cum poti accesa?

Ca sa venim in ajutorul tau, iti descriem pas cu pas cum poti sa accesezi un credit nebancar. Este important sa stii ca procesul de aplicare poate fi diferit de la un IFN la altul. Noi iti vom explica etapele generale de care sa tii cont.

Pasul 1: Compara ofertele disponibile prin intermediul calculatorului Mr.Finance. Selecteaza suma pe care vrei sa o imprumuti si perioada, iar calculatorul nostru iti va afisa optiunile de creditare potrivite pentru tine.

Pasul 2: Analizeaza cu atentie ofertele rezultate. Dupa alegerea optiunii preferate, vei fi redirectionat pe site-ul IFN-ului.

Pasul 3: Completeaza formularul online de pe site-ul IFN-ului cu informatiile de baza: nume, prenume, adresa de e-mail, parola (necesara pentru crearea contului), CNP si alte informatii care iti sunt solicitate.

Cererea de creditare poate presupune furnizarea unor informatii cu privire la venit si sursa acestuia, numarul de persoane aflate in intretinere, numarul total al ratelor etc.

Pasul 4: Incarci documentele solicitate de IFN (de regula, o fotografie a cartii de identitate, dovada venitului si extrasul de cont)

Pasul 5: Reprezentantii IFN-ului examineaza cererea ta de credit si iti trimit un SMS sau un e-mail cu decizia, daca procesul a fost finalizat corect.

De regula, poti verifica statusul solicitarii tale in contul creat pe platforma IFN-ului, iar banii pot fi transferati in cateva ore de la aprobarea cererii.

Pasul 6: Primesti banii in cont

Galerie foto
  • ...