Ndn Termopane Construct - Montaj si reparatii tamplarie pvc si aluminiu, Bucuresti

Plasa de tantari plisse

Plasele impotriva insectelor tip plisse sunt speciale, intrucat reprezinta singurul model ce poate fi utilizat pentru usi si ferestre cu dimensiuni mari.

Fiind o inovatie japoneza de ultima generatie, produsul  este cel mai nou in ceea ce priveste protectia contra insectelor. Nu numai ca se bucura de un design placut, dar este incredibil de usor de folosit. Plasa de tantari plisse poate fi actionata foarte usor.

Aceastea sunt o alegere ideala pentru usile si ferestrele de mari dimensiuni si reprezinta o varianta foarte buna atat pentru birou, cat si pentru casa.

Plasa de tantari tip plisse este un model de plasa insecte care are o plasa in forma de evantai si sunt foarte usor de utilizat mai ales in locurile care nu ne permit deschiderea unei alte plase sau dorim ca spatiul respectiv sa nu fie ocupat. Va mai putem spune despre aceasta plasa de insecte de tip plisse ca pot fi comandate pe dimensiuni impresionante cu dimensiuni de pana in 6000 mm latime in 3 canate si 3000 mm pe inaltime.

Plasele tip plisse – sunt o inovatie in materie de protectie impotriva insectelor. Sunt concepute cu un sistem de culisare fara componente pretensionate. Plasele plisse sunt o solutie moderna si foarte practica de protectie impotriva insectelor. Rama este din aluminiu iar plasa este din fibra de sticla. Avantajul acestora consta in faptul ca se pot confectiona pe dimensiuni foarte mari, se pot realiza intr-un canat sau mai multe si au o durata de viata foarte mare

Intretinerea  se face foarte usor, intrucat plasa de protectie impotriva tantarilor tip plisse poate fi indepartata simplu atat pentru curatare sau pentru depozitare in timpul iernii. In acelasi timp, instalarea se face rapid, prin simpla plasare a acesteia in cadrul deschiderii usii/ferestrei.

Galerie foto
  • ...