Ndn Termopane Construct - Montaj si reparatii tamplarie pvc si aluminiu, Bucuresti

Reparatii tamplarie pvc si aluminiu

Oricine are deja ferestre si usi de aluminiu instalate in locuinta lor, va va spune ca materialul este aproape fara intretinere. Spre deosebire de lemnul care se rupe, sau de fierul care rugineste, aluminiu este o mai fiabil si o optiune de lunga durata. Cu toate acestea, pentru a va asigura ca usile si ferestrele vor dura si pentru anii urmatori, este esential sa cautati probleme mici si sa le rezolvati inainte de a deveni serioase.

Iata o lista de probleme comune cu ferestrele si usile din aluminiu pe care le puteti verifica.

Garniturile de etansare

De cele mai multe ori, deteriorarile garniturilor de etansare a cadrului cauzeaza mai multe probleme cu usile si ferestrele din aluminiu decat orice altceva. Expansiunea  si contractia acestor sigilii in conditii meteorologice diferite le face predispuse la deteriorari, mai ales daca locuiti intr-un mediu umed. Deci, inspectarea garniturilor  pentru mici imperfectiuni este ceva ce trebuie sa faci, cel putin odata la un moment dat, pentru ca atunci cand acestea permit aerului cald si rece sa circule nestingherit.

De asemenea, materialul de etansare din jurul imbinarilor cadrului poate fi deteriorat sau nu a fost aplicat corect. Daca nu sunteti sigur, atunci este intotdeauna recomandat sa solicitati ajutor de la un dealer local de produse din aluminiu pentru a le inspecta.

Feronerie si incuietori

Proprietarii de case nu considera adesea ca feroneria si incuietorile de pe ferestre si usi sunt o problema serioasa, dar pot fi, mai ales daca acestea inceteaza sa functioneze corect; securitatea ar trebui sa fie intotdeauna o preocupare principala. Asigurati-va ca nu exista murdarie in jurul zavoarelor si incuietorilor deoarece acestea pot cauza inchiderea si blocarea acestora in mod corespunzator. Daca acestea sunt deteriorate in vreun fel, trebuie inlocuite cu altele noi.

Rugina

In timp ce aluminiu nu rugineste, usile si ferestrele din aluminiu ar trebui sa fie intretinute in mod regulat pentru a se asigura ca orice resturi mici nu se afla in articulatii de cadru, incuietori si lagare pentru a provoca daune.

Geam spart

Daca geamul ferestrelor si usilor din aluminiu se sparge sau se crapa , in special langa sau in interiorul cadrului, este necesar sa fie inlocuit. Chiar si o mica fisura poate rupe intreaga bucata de sticla, mai ales daca se afla in apropierea imbinarilor cadrului. Este  foarte recomandat sa angajati un profesionist in usi si ferestre aluminiu pentru a-l instala pentru dvs.

Aici, la NDN CONSTRUCT , suntem specializati  in toate tipurile de usi si ferestre din aluminiu si le putem repara sau inlocui daca este necesar pentru cladiri rezidentiale sau comerciale. Sunati-ne astazi, va salutam intrebarile.

Fereastra PVC sau din aluminiu manifesta aceste simptome de „imbatranire” prematura deoarece, in cel mai probabil caz , nu ati efectuat anual reviziile pe care producatorii termopanelor dumneavoastra v-au indrumat sa le faceti.

 

Galerie foto
  • ...