Alert Solutions - vanzare, montaj sisteme de securitate Bucuresti

Solutii

...
Sisteme de Supraveghere Video

Instalam sisteme de supraveghere video si camere de supraveghere pentru spatii publice sau private. Clientii nostrii sunt companii, institutii si persoane fizice.

Folosim echipamente sofisticate de ultima generatie. Integram supravegherea video cu alte sisteme de securitate (echipamente de transmisie si inregistrare, sisteme de alarma, control acces)

...
Sisteme de Control Acces

Un sistem de control acces si pontaj va ajuta sa controlati si sa dirijati miscarile persoanelor si vehiculelor in cadrul unor zone predefinite.

Securizarea cailor de acces se face prin incuietori electromagnetice, bariere si porti. Identificarea accesului in zonele securizate se face cu ajutorul cartelelor de proximitate, telecomenzilor, tastaturilor pentru coduri si cititoarelor de amprente. Persoanelor care utilizeaza sistemul de control acces si pontaj, li se vor acorda drepturi individuale de acces care sa le permita miscarea in toata cladirea sau doar in anumite sectiuni, in functie de pozitia detinuta in cadrul firmei. Pontajul va ajuta sa impuneti o disciplina a muncii in randul angajatilor dumneavoastra. Sistemul de control acces si pontaj genereaza statistici si rapoarte cu privire la intarzierile sau absentele de la lucru ale fiecarui angajat sau a timpului petrecut in alte zone ale cladirii decat acolo unde acesta isi desfasoara activitatea.

Ce facilitati va ofera un sistem de control acces si pontaj? - memorie de evenimente de acces si pontaj - software de control acces si pontaj - utilizare locala sau de pe INTERNET - export rapoarte de pontaj in program de salarii - rapoarte multiple pontaj: pauze, timp lucrat, timp absentat, etc.

 

...
Sisteme de Pontaj

Sistemele de pontaj sunt de mai multe feluri , pe baza de cartela, sau pe baza de amprenta digitala. Ambele tipuri de sisteme sunt la fel de eficiente.

Poate va intrebati " Cu ce ma ajuta pe mine sistemul de pontaj ? "

In primul rand creste eficienta departamentului personal - salarii, salariile se vor face pe baza pontarilor existente aproape automat astfel castigand timp. In al doilea rand sistemul de pontaj creste disciplina angajatilor, ei fiind constienti ca daca nu vin la timp la serviciu nu sunt platiti, lucruri care inainte sa aveti sistemul implementat era mai greu de descoperit. Sistemul de pontaj este flexibil si poate fi extins usor. Managerii vor avea access la rapoarte detaliate cu privire la activitatile personalului, cum ar fi orele la care au intrat, cine a lipsit intr-o anumita zi, cine a intarziat, detalii care fara sistemul de pontaj ar lua foarte mult timp si resurse pentru a fi intocmite. Nu in ultimul rand sistemul de pontaj schimba aspectul firmei dumneavoastra, imbunatatindu-va imaginea in fata partenerilor de afaceri.

 

...
Sisteme de Alarma

Instalam in Bucuresti si imprejurimi sisteme de alarma antiefractie ultramoderne. Asiguram, prin partenerii nostri, servicii complete de monitorizare si interventie rapida persoanelor fizice, companiilor si institutiilor:

- Alarme case / vile - Alarme de apartament

- Alarme pentru birouri

- Alarme magazine, depozite si facilitati de productie.

Proiectam sisteme complexe de alarma pentru facilitati de productie si depozitare, cladiri de birouri, spatii rezidentiale, banci si cladiri publice. Folosim echipamente de ultima generatie care asigura flexibilitate si fiabilitate. Integram sistemele de alarma cu alte sisteme de securitate.

 

...
Interfoane / Videointerfoane

Un accesoriu ce poate impune eleganta si securitate locuintei dumneavoastra: sistemele de interfoane si video-interfoane. Acum, placerea de a locui este completata de ambientul confortabil al unui sistem electronic de control acces, ce asigura comunicarea in exteriorul si interiorul locuintei, precum si actionarea deschiderii usilor prin simpla apasare a unui buton.

 

Categorii
Date de contact
0723639937
Str. Dr. Nanu Muscel, nr.5, sector 5, Bucuresti
Distribuie