Alert Solutions - vanzare, montaj sisteme de securitate Bucuresti

Automatizari

...
Automatizari Porti Batante

- In functie de dimensiunile si greutatea unei aripi de poarta, de structura acesteia si de materialul utilizat, puteti alege sistemul de automatizare ideal - In situatia unei utilizari intense sunt recomandate sistemele ale caror motoreductoare functioneaza la 24Vcc (alimentarea generala va fi la 220Vac)

...
Automatizari Porti Culisante

- factorii decisivi in alegerea automatizarii ideale constau in greutatea si lungimea portii culisante sau autoportante

- automatizarile sunt echipate cu un senzor de forta pentru siguranta maxima in timpul inchiderii acesteia: sistemul de detectie anti-lovire obstacol opreste si inverseaza sensul de miscare al portii pentru a evita evenimentele neplacute.

...
Control Acces AUTO

Comercializam, montam si asiguram service in toata tara pentru bariere automate marca: LIFE, NICE, CAME, BFT, FAAC, TAU, FADINI, GIBIDI, CASALI, CARDIN, DITEC, SEA, DEA, APRIMATIC, GENIUS, STAGNOLI, PROTECO, DASPI, KEY, BENINCA, RIB, ELVOX, TELCOMA. Aceste bariere auto pot fi montate atat pentru mediul privat (rezidential) cat pentru mediul industrial. Barierele automate poate fi accesate de la distanta prin buton, telecomanda,cartela de proximitate, camera de luat vederi si soft, telefonul mobil. Barierele auto pot avea bratul cu lungimea cuprinsa intre 2 si 12m. Pentru a evita eventualele accidente barierele automate sunt prevazute cu elemente de siguranta ca fotocelule si elemente de semnalizare adica lampa, stikere refectorizante, semafoare.

...
Sisteme de parcare individuala

Sisteme de parcare - Solar cu acumulator Sistemul de parcare individuala este un sistem produs in Italia, inovator in domeniul rezervarii locurilor de parcare, dar in acelasi timp foarte fiabil si robust, fiind proiectat sa faca fata oricarui tip de situatie. Actionarea se face cu ajutorul unei telecomenzi, la simpla apasare a unui buton partea mobila coboarand, permitand accesul masinii in locul de parcare. La parasirea locului de parcare, prin actionarea telecomenzii, partea mobila a sistemului se ridica, impiedicand astfel accesul altor masini. Datorita unui panou solar integrat in capacul dispozitivului, acumulatorul se incarca pe durata zilei, astfel ca sistemul nu mai necesita reincarcare periodica. Panoul solar este protejat impotriva intemperiilor si a altor factori de catre o placa rezistenta ce permite pana si trecerea cu roata de la masina peste acesta. O expunere de o ora pe zi, intr-o zi insorita, ingaduie o functionare de 10 cicluri/zi timp de un an.

 

Categorii
Date de contact
0723639937
Str. Dr. Nanu Muscel, nr.5, sector 5, Bucuresti
Distribuie