Geostorm Dezinserv - Dezinsectie, Dezinfectie, Deratizare

Dezinfectie

...
Servicii Dezinfectie

 

Dezinfectia are drept scop distrugerea germenilor patogeni in toate stadiile de dezvoltare, prin aplicarea unor metode de mijloace accesibile si eficace, fara sa dauneze sanatatea ori viata oamenilor si animalelor, si in acelasi timp sa nu atace sau degradeze suporturile germenilor supusi dezinfectiei.

Aciunea de dezinfectie poate fi realizata preventiv, avand ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie microbismul local, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor, ori terapeutic, avand ca scop combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.

Cel mai sigur si ieftin mod pentru inlaturarea bacteriillor si parazitiilor, respectiv pentru protejarea sanatatii noastre de boli si infectii, este cel de prevenire.

Astfel efectuarea periodica a unor operatiuni de dezinfectie este mai eficienta decat a celei de combatere intr-un stadiu avansat.