Dr. Nicoleta Miron -clinica stomatologica-Bucuresti

Cosmetica dentara

...
Cosmetica dentara

Un zambet frumos ofera o imagine placuta, da o senzatie de incredere si ocupa un loc important in aspectul fizic. Dr. Nicoleta Miron opteaza pentru un zambet natural, care sa se armonizeze cu trasaturile generale ale fizionomiei pacientului, urmand niste repere fixe si in miscare, astfel incat rezultatul obtinut sa fie in deplina armonie.

Este o ramura extrem de delicata din stomatologie, care se bazeaza de deplina colaborare medic-pacient-tehnician si pe "harul" fauritorilor!

Cu ajutorul cosmeticii dentare putem imbunatati foarte mult aspectul dintilor fie prin curatire profesionala, albire dentara, obturatii fizionomice, fatete ceramice, restaurari integral ceramice sau pe suport de zirconiu, reconstructii estetice atipice. Se pot obtine rezultate estetice fantastice cu ajutorul ultimelor tehnologii si tipuri de materiale.

Curatirea profesionala prin detartraj, periaj si air flow urmareste indepartarea atat a coloratiilor de pe suprafata dintilor,cat si a depunerilor de tartru si a refacerii aspectului gingiilor. Dintii capata un aspect lucios si gingiile nu mai sangereaza!

Albirea dentara este un procedeu prin care se aplica niste substante pe dinte (peroxid de carbamida) avand drept efect deschiderea culorii dintelui, fara a avea efect nociv de slabire a smaltului. In cursul albirii poate aparea o sensibilitate mai mare la cald-rece care este tranzitorie.

Descoperiti mai multe despre albire pe site-ul nostru de specialitate, albire.ro

Obturatiile fizionomice presupun niste restaurari foarte migaloase, ce tin de arta mai mult, prin care se imita perfect toate detaliile dintelui tinand cont de vecinii lui, de omologul lui ,de toate luminile si umbrele, de toate rontunjimile si asperitatile, de toate muchiile si fisurile, de toate nuantele interne, de toate transparentele. Il reconstruim ca si cand nu ar fi avut niciodata nimic.

Fatelele ceramice se ocupa de estetica prin refacerea unor mici imperfectiuni de culoare, pozitie, forma, spatii,unghiuri care sunt de fapt atat de importante in expresia faciala! Optam intotdeauna pentru realizarea unui zambet frumos si natural. Mici defecte natural imitate de laborator dau un efect unic acestor piese bijuterii. Desi sunt niste reconstructii extrem de fragile ca si aspect prin grosimea lor mica, odata cimentate pe dinte devin extrem de rezistente, pacientul putand sa le foloseasca foarte multi ani.

Restaurarile integral ceramice si pe suport de zirconiu realizeaza din punct de vedere estetic refaceri de dinte "invizibile". Acest fapt se datoreaza miezului alb al lor peste care este pusa ceramica si care permite la trecerea luminii o raspandire naturala prin toate straturile, la fel ca si la dintele natural. Alte beneficii sunt precizia executiei( CAD-CAM la zirconium) prin adaptarea la dintele slefuit, cat si biocompatibilitatea materialului cu tesuturile gingivale.