Hoval - Solutii pentru incalzire, ventilatie si recuperarea caldurii, Tunari / Ilfov

Unitate de control a sistemelor

...
TopTronic(R) supervisor

Veti consuma mai putina energie si veti reduce impactul asupra mediuluiInformatii detaliate despre performanta si eficienta astfel încât veti avea întotdeauna o imagine de ansamblu asupra costurilor cu energiaAdapteaza în timp real puterea de încalzireModulele de vizualizare prefabricate, dinamice, faciliteaza imagistica echipamentelor

Vreti sa eficientizati consumul centralei termice pentru diverse aplicatii? Vreti sa reduceti costurile de exploatare pentru spitalul, hotelul, centrul logistic sau cladirea dumneavostra de birouri? Deveniti cu un pas mai eficient si conectati în retea componentelor sistemului dumneavoastra! Cu sistemul de control Hoval TopTronic® Supervisor vizualizati, controlati si monitorizati sistemele si operatiunile dintr-un singur loc. Optimizati-va centralele de generare a energiei electrice în mod centralizat pâna la procesele din întreaga retea de energie. Odata cu noua versiune 4.0, dezvoltatorii Hoval  au încercat si testat TopTronic® Supervisor cu module gata realizate pentru vizualizarea dinamica a generatoarelor Hoval.Cu Hoval TopTronic® Supervisor, sunteti familiarizat cu toate datele relevante din sistem si puteti optimiza functionarea retelei datorita programarii specifice. Contoarele de energie termica M-Bus citesc automat datele. Citirea altor contoare M-Bus, cum ar fi electricitate, apa rece sau contoare de apa calda, suporta de asemenea o operare usoara.

Datorita structurii modulare a tehnologiei de control, Hoval permite realizarea unor cerinte extinse si diverse. Chiar daca sistemul dumneavoastra este extins dupa multi ani, acest lucru este usor de realizat. Modulele de vizualizare prefabricate, dinamice, faciliteaza imagistica produselor Hoval.Tema securitatii datelor nu se mai afla doar în sarcina bancilor si institutiilor de credit. Sistemele de alimentare cu energie trebuie, prin urmare, sa fie de asemenea sigure. Hoval ofera aceasta securitate prin tehnologia de criptare, care a fost mult timp utilizata pe Internet si în domeniul bancar. În acest sens, îndeplinim o cerere a pietii. Transmisia criptata a datelor - de la controler la centrul sistemului. Aceast lucru înseamna o protectie completa!Un avantaj deosebit al tehnologiei de control Hoval este reprezentat de interfata de date deschisa pe care TopTronic® Supervisor o ofera în mod implicit. Cu acces securizat la serverul OPC UA, operatorii au optiunea de andocare a sistemelor terta parte, precum si transferarea oricaror puncte de date catre alte sisteme compatibile cu OPC; E.G. SAP sau alte sisteme SCADA.