Ambient Clima - Reparatii frigidere, vitrine si combine frigorifice, Bucuresti si Ilfov

Reparatii aparate aer conditionat

...
Reparatii aparate aer conditionat

Sunteti in cautarea unui meserias priceput in reparatii aer conditionat ? Apelati la serviciile noastre de reparatii si service aer conditionat , iar defectiunea aparatului dumneavoastra, va fi ca si rezolvata !

Reparatii aer conditionat

Ne ocupam in special cu reparatii si service aer conditionat, dar va putem oferi sprijinul nostru si pentru interventii de igienizare aer conditionat, revizie si montaj aer conditionat .

Aparatul de aer conditionat, este foarte articol important in orice casa, mai ales pe timpul verii, atunci cand caldura de afara devine insuportabila. insa totusi pentru a-l putea avea in buna stare atunci cand avem nevoie de el, acesta trebuie, curatat si verificat anual si dupa caz, reparat. Mediul umed si racoros din unitatea interioara a aparatului de aer conditionat, devine un mediu propice dezvoltarii bacteriilor patogene (ex.Legionella), daca acesta nu este igienizat periodic. Igienizarea aparatului se poate face in doua moduri: cu jet de abur la 120 grade sau cu substante antiseptice/antibacteriene.

Reparatii aer conditionat

In cazul in care atunci cand porniti aparatul, acesta sufla in casa miros urat, sau curge apa din unitatea interioara, in mod sigur trebuie sa i se faca o revizie sau eventual o igienizare / spalare la unitatea interioara a aerului conditionat.

Daca aparatul de aer conditionat nu mai sufla aer la fel de rece, atunci cand il porniti, este posibil sa aiba o lipsa de freon, in acest caz pentru a rezolva defectiunea, putem identifica pierderea dupa care putem face incarcare cu freon la aerul conditionat, in asa fel incat el sa functioneze in presiunile normale. Un aparat cu freon insuficient, consuma mai mult curent electric, si da un randament mai mic decat un aparat la care au fost facute toate interventiile de service.

Reparatii aer conditionat Bucuresti

Avand experienta necesara si scule profesionale necesare lucrarilor de service pentru intretinere si reparatii aer conditionat pentru orice marca sau model de aer conditionat de casa sau profesionale. cu putere cuprisa intre 9000 si 60000 Btu, on-off sau inverter.

Reparatii aer conditionat Bucuresti

Operatiile cele mai uzuale reparatii la aparatele de aer conditionat sunt:-Reparatie fisuri conducte cu pierdere freon (agent frigorific).-Incarcare fron aer conditionat (sau suplimentare, dupa caz)-Curatare filtre unitate interioara aparat aer conditionat-Curatare (spalare) unitate interioara si exterioara aparat.-Inlocuire condensatori pornire compresor aer conditionat-Inlocuire senzori temperatura la aparatul de aer conditionat-Montare sau inlocuire pompe de condens.-Inlocuire motoare ventilatoare (unitate interioara sau exterioara).-Reparatii placi electronice aer conditionat on-off (modul electronic)-Inlocuire valva cu 4 cai (pompa de caldura).-Inlocuire compresoare aer conditionat (motor)-Revizie aer conditionat ( verificare generala – presiune functionare, temperatura, etc)

Reparatii aer conditionat Bucuresti

Pentru interventii de service, revizie, incarcare freon sau reparatii aer conditionat , ne deplasam in Bucuresti, sector 1,2,3,4,5,6 si Ilfov. Asiguram interventii de service rapide in maxim 24 de ore de la solicitare, sau in caz de urgenta, in aceeasi zi !

Pretul pentru deplasare in Bucuresti este de 40 Lei. Aceasta  se plateste doar daca la fata locului se constata ca aparatul de aer conditionat are defectiuni grave si nu se mai poate repara . De asemenea se mai plateste daca reparatia costa prea mult (ex. daca este blocat compresorul).

Contactati-ne acum pentru a obtine o oferta de pret personalizata pentru servicii de igienizare, incarcare freon sau reparatii aparate de aer conditionat !

Reparatii aer conditionat LG, Reparatii aer conditionat Samsung, Reparatii aer conditionat Daewoo, Americool, Alizee, Airkoool, Nordstar, Haier, Greee, Midea, Fujitsu, Dinamic, InClima, Freewind, Hudson, Hyundai, Whirlpool, Tehnolux, Neo, Platinum, Vortex, Electrolux, Yuetu, Aux[/vc_column_text]

Va putem acorda sprijinul nostru pentru:

 

SERVICE, INCARCARE FREON, IGIENIZARE SI REPARATII AER CONDITIONAT SPLIT (DE PERETE)SERVICE, INCARCARE FREON, IGIENIZARE SI REPARATII AER CONDITIONAT CASETA DE TAVAN TAVAN.SERVICE, INCARCARE FREON SI REPARATII AER CONDITIONAT DUCT CU TUBULATURA.