Smartcon Solutions - Sisteme de supraveghere Bucuresti

Supraveghere Video

...
Supraveghere Video

Supravegherea video a devenit un ajutor indispensabil în monitorizarea imobilelor, a spatiilor în aer liber, a cailor de acces sau a traficului. Tehnologia a avansat mult, rezolutiile de înregistrare ajungând pâna la 4K (4096×2160 pixeli), permitând astfel o claritate fara compromisuri.
Indiferent de ce se doreste a fi monitorizat – institutii, spatiul unui magazin, casa de marcat, depozite, parcari, strazi, zone rezidentiale sau locuinta personala – sistemul de supraveghere va înregistra si va stoca informatia pe o perioada determinata.
Sisteme de supraveghere video
Un sistem de supraveghere video poate fi de 2 tipuri:
LOCAL – format dintr-un DVR (Digital Video Recorder), care prelucreaza si stocheaza semnalul video, si mai multe camere de diferite tipuri, informatia putând fi accesata prin internet de oriunde.
 
PRIN INTERNET – alcatuit din camere IP care trimit înregistrarile prin internet catre un NVR (Network Video Recorder) sau un NAS (Network Attached Storage), astfel unitatile de stocare putând fi oriunde.
 
Tinând cont de progresul si cerintele actuale, în prezent putem beneficia de tehnologii diverse:
DVR-urile pot înregistra concomitent informatia, local pe HDD si pe un server de stocare a datelor (Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox)
permiterea vizualizarii/înregistrarii doar a anumitor zone din imagine (o anumita parte din imaginea supravegheata poate fi „acoperita” cu ajutorul software-ului – Privacy Mask)
permiterea înregistrarii daca este miscare doar într-o anumita sectiune a ariei supravegheate
permiterea alarmarii daca un intrus a depasit un anumit prag programat sau o sectiune a ariei supravegheate
a multitudinii de camere video (camere de supraveghere, camere de înregistrare a numerelor de masina, camere de trafic, camere termale si altele)
…si credem ca tehnologia va continua evolutia, furnizând noi si noi solutii.