Smile Avenue - Centru Stomatologic Ilfov

Estetica dentara

...
Estetica dentara

Estetica este stiinta si arta frumusetii. Prin restaurarea zâmbetului natural al unei persoane, stomatologia estetica îmbunatateste imaginea de sine a acesteia, ceea ce o face sa se simta mai încrezatoare în sine si în cei din jur.

Beneficiile tratamentelor de estetica dentara:

  • Îmbunatatirea sanatatii orale
  • Creste încrederea si stima de sine
  • Armonizarea trasaturilor fetei
  • Modalitate excelenta de a avea un nou început în viata, cu un zâmbet complet
  • Rezultate imediate si fara durere
  • Pacientul îsi poate alege nuanta si forma dintilor, în functie de preferinte si dorinte

...
Albire dentara

Un zâmbet mai alb este ceva la care visam cu totii. Dar nu este întotdeauna usor de obtinut, motiv pentru care atât de multi oameni apeleaza la produsele de albire a dintilor. Acestea sunt concepute pentru a va ajuta sa obtineti dintii albi care va vor face zâmbetul sa arate mai stralucitor si mai atractiv. Acestea pot fi folosite acasa sau în cabinetul stomatologic, în functie de cât timp aveti la dispozitie.

În clinica noastra avem grija de aspectul zâmbetului tau cu ajutorul aparatului Philips Zoom, ce confera o modalitate sigura si rapida de a va albi dintii. În doar 45 de minute, poti avea dinti cu pâna la 8 nuante mai albi, fara niciun disconfort ulterior. Dupa tratament, nu mai este nevoie de o alta sedinta, deoarece rezultatele se mentin pe o perioada lunga de timp, în functie de îngrijirea orala personala.

Lampa Zoom este un dispozitiv de ultima generatie care va ajuta sa obtineti dinti mai albi într-o singura sedinta. Nu numai ca functioneaza mai rapid decât metodele traditionale, dar noua sa tehnologie ajuta si la ameliorarea sensibilitatii si a durerii, oferind în acelasi timp un rezultat eficient, fara a fi nevoie de anestezie.

Metoda de albire cu ajutorul lampii Zoom este folosita de multi dentisti renumiti din întreaga lume. Aceasta procedura nu dauneaza smaltului si dintilor, fiind efectuata în cabinetul medicului stomatolog, sub atenta sa îngrijire, ceea ce o face o modalitate sigura de a va lumina sanatatea dentara în mod natural!

Lampa Zoom este o modalitate rapida si usoara de a obtine dinti mai albi. Multumita acesteia, sensibilitatea dentara a fost mult redusa, ceea ce o face sigura pentru pacientii de toate vârstele.