Smile Avenue - Centru Stomatologic Ilfov

Implantologie

...
Ce este implantologia?

Implantologia este specialitatea stomatologica chirurgicala prin care dintii pierduti sau grav deterorati sunt restaurati cu ajutorul implantului dentar. Confectionat din titan medical pur, implantul dentar este proiectat cu scopul de a înlocui radacina dintelui natural pierdut. Astfel, întreaga dantura este protejata, întrucât implantul asigura sustinerea necesara pentru dintii limitrofi si, totodata, ajuta la pastrarea integritatii osului maxilar, evitând astfel resorbtia acestuia.

 

...
Consecintele dintilor lipsa

  • Resorbtia sau atrofia oaselor maxilare

Dintii joaca un rol principal în conturarea fetei, iar lipsa lor poate afecta vizibil estetica faciala. Oasele maxilare se resorb si astfel, apare efectul estetic de îmbatrânire înainte de vreme.

  • Afectarea dintilor vecini si a întregii danturi

Pierderea unuia sau mai multor dinti conduce la neregularitati de masticatie, fortele masticatorii fiind incorect distribuite, fapt ce care afecteaza sanatatea dintilor vecini si a gingiilor.

  • Aparitia afectiunilor gastrice

Imposibilitatea realizarii corecte a masticatiei afecteaza de asemenea procesarea corecta a alimentelor, digestia fiind îngreunata, fapt ce poate duce la aparitia afectiunilor gastrice.

  • Afectarea calitatii vietii sociale

Lipsa unuia sau mai multor dinti poate produce retineri în a zâmbi sau probleme de pronuntie, ceea ce poate influenta negativ starea de bine.

...
Implantul NeoBioTech

Prin calitatea sud coreeana, produsele NeoBioTech multumesc atât nevoile pacientului, cât si pe cele ale medicului, prin calitate si tehnologie inovativa. Implantul dentar NeoBioTech ofera rezitenta pe termen lung, fixare optima si stabilitate, cu timp redus de inserare si rezultate estetice de exceptie, pentru un zâmbet perfect.

Avantajele Implantului NeoBioTech

  • 100% biocompatibil

Realizat din materiale biocompatibile, implantul dentar ofera atât rezistenta mecanica ridicata cât si osteointegrare rapida, riscul respingerii acestuia de catre organism fiind eliminat.

  • Protejeaza întreaga dantura

Fiind integrat în tesutul osos, implantul dentar este stabil si confortabil, asigurând sustinerea necesara pentru dintii limitrofi.

  • Solutie rezistenta si longeviva

Implantul dentar este mai longeviv fata de puntile sau protezele dentare, însa, bineînteles, durata de viata a acestuia se afla în strânsa legatura cu  igiena dentara corecta si controale regulate de rutina la medicul stomatolog.

  • Aspect estetic deosebit

Tratamentul cu implant dentar ofera estetica si functionalitatea unui dinte natural. Zâmbesti, vorbesti si manânci din nou cu confort si încredere!