Sunprojekt System - Comercializare, instalare, service sisteme solare fotovoltaice

Servicii

...
Consultanta gratuita

Consultanta GRATUITA în alegerea si dimensionarea sistemului fotovoltaic adaptat nevoilor si situatiei dumneavoastra, urmarind maximizarea randamentului investitiei.

 

...
Proiectare

La cerere oferim servicii de proiectare tehnica, adaptata fiecarui proiect - zona, conditii meteorologice, radiatie solara, totul bazat pe masuratori si calcule.

 

...
Instalare si punere in functiune

Utilizam exclusiv echipamente si materiale certificate, reputabile, care si-au dovedit fiabilitatea si eficienta pe parcursul anilor. Beneficiind de toate acreditarile necesare, putem pune în functiune sistemele solare fotovoltaice de orice capacitate, cu si fara stocare de energie, si oferim documentatia completa necesara clientului pentru a deveni prosumator sau producator.

 

...
Service si mentenanta

Service si mentenanta atât în perioada de garantie, cât si post-garantie

Echipamentele pe care le oferim beneficiaza atât de garantie, cât si de suport tehnic. Decizia de a face tranzitia catre energie solara este una importanta, de aceea scopul nostru este de a asigura clientilor o utilizare de lunga durata a sistemelor, maximizând randamentul investitiei. În mod uzual, sistemele fotovoltaice au un grad foarte mic de interventii, fiind caracterizate prin fiabilitate si o lunga durata de exploatare în conditii optime. Cu toate acestea, sistemele fotovoltaice au nevoie de un program de mentenanta profesional, atât în perioada de garantie cât si dupa aceasta, program integrat in oferta SunProjekt pentru toate proiectele sale.