Tort Design - Cofetarie Saftica, Ilfov
Torturi Revelion
Un tort pe cat de simplu si elegant pe atat de sofisticat , cu un interior de ciocolata neagra si crema de whisky Baileys, imbracat in ciocolata alba, decorat cu cirese maraschino, o adevarata provocare pentru cei pretentiosi.
Noi suntem foarte mandri de compozitia interioara, de mousse-ul cu Baileys, care este creatie proprie si vrem sa va alaturati si dvs numerosilor nostri clienti care s-au declarat fani ai tortului Baileys. De aceea va oferim sa degustati gratis o astfel de prajiturica la Buen Humor Cafe din Centrul Istoric.
Cand va planificati o vizita la cafenea, sunati-ne si pe noi cu o zi inainte si organizam o delicioasa proba.
Compozitie
Tort de Mousse din ciocolata neagra belgiana si Baileys, faimoasa crema de whisky, care este si starul acestei compozitii! (un tort de 1,5 -1,7 kg include aproape o sticla intreaga de Baileys).
Mousse-ul este asezat pe blat de cacao, iar tortul este decorat cu glasaj din ciocolata alba belgiana si cirese Maraschino.
Blat de pandispan cu cacao facut în casa, visine insiropate în Cognac veritabil înglobate împreuna cu bucati de nuca în crema Ganache, facuta din cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut si smântâna naturala din lapte de vaca, bezea clasica facuta în casa, mousse de ciocolata Callebaut si mascarpone original dupa reteta proprie. Compozitia nu are coloranti, conservanti sau aditivi. Contine alcool.
Blat de tort de bezea cu nuca,
Mousse de mascarpone original, frisca clasica din lapte de vaca si scortisoara
Mousse de mascarpone original si cea mai fina ciocolata belgina Callebaut
Imbracat in crema de unt german de calitate cu faimosul liquer de portocale Cointreau
Decorat cu frunze albe si negre din ciocolata Callebaut temperata manual si imprimata cu frunze naturale de dafin si lamai netratate (din gradina proprie).