Tort Design - Cofetarie Saftica, Ilfov
Torturi Corporate
Suntem mândri si ii multumim mult Laurei Olteanu, cea mai faimoasa creatoare de moda din România pentru ca ne-a dat sansa sa îndulcim unul din numeroasele sale evenimente. Îi uram în continuare mult succes si inspiratie.
Compozitie
Mousse din ciocolata neagra belgiana de calitate Callebaut, mascarpone original si faimoasa crema de whisky Bailey's, care este componenta de baza a acestui tort, folosindu-se cca. o sticla de Bailey's la 2 kg de compozitie
Din considerente mecanice mingea este impartita in doua emisfere: nordica si sudica.
Emisfera sudica a tortului din straturi de pandispan facut in casa insiropat cu sirop din suc proaspat de portocale. Intre straturi am pus crema ganache din smatana naturala din lapte de vaca si cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut.
Emisfera nordica din mousse alb si negru de Mascarpone veritabil si ciocolata belgiana Callebaut.
Decorul din pasta de zahar colorata cu colorant alimentar de calitate din Germania.
Mousse alb si negru din cea mai fina ciocolata belgiana Callebaut si Mascarpone original, pe blat de pandispan facut în casa. Îmbracamintea din pasta de zahar, figurinele din martipan.