A&M Avarii Instalatii - Reparatii sanitare si termice Bucuresti

Montare apometre

...
Montare apometre

Conform noii reglementari adoptata incepand cu data de 31 decembrie 2016, care vizeaza eficienta energetica, montarea aparatelor individuale de contorizare a consumului de apa devine obligatorie in locuinte. Astfel, proprietarii de apartamente au responsabilitatea de a-si instala repartitoare de costuri care sa contorizeze energia termica folosita.

Apometrele, asa cum se numesc aceste aparate, necesita instalarea profesionala, de catre o firma specializata in acest sens.

Firma noastra executa lucrari de montaj apometre de apa calda si rece in locuinta ta. La cererea clientilor, oferim consultanta in alegerea celor mai eficiente dar si avantajoase apometre, atat din punct de vedere al pretului cat si al calitatii.

De asemenea, in cazul in care ai achizitionat deja apometrele, vom realiza doar montajul acestora. Daca este pentru prima data cand in locuinta se instaleaza astfel de sisteme, vom incepe lucrarile prin a monta tevile care pot fi din pexal, cupru sau polipropilena.

Pe langa racordarea apometrelor la instalatia existenta, oferim servicii de schimbare a robinetelor de siguranta, precum si sigilarea lucrarii cu plumbi, modalitate prin care asiguram garantia calitatii executiei.

Executam servcii de montaj apometre de apartament, case, vile, dar si apometre puturi, bransamente pasante. In plus, oferim servicii de reparatii si inlocuiri apometre, dar si etalonari. Clientii nostri sunt atat persoane fizice, cat si juridice.