Tetra Sistems Guard - Firma de securitate paza si protectie, Bucuresti

Tetra Sistems Guard - detalii firma

Înfiintata în anul 2017, firma noastra se defineste prin pasiune si dedicare pentru protejarea clientilor sai.

Misiunea noastra este sa asiguram securitatea si siguranta dumneavoastra. Suntem mândri sa ne identificam ca o companie de securitate si paza 100% româneasca, care promoveaza valorile si profesionalismul autohton.

Ne straduim sa depasim simplele servicii de paza, orientându-ne catre excelenta. Monitorizam cu atentie, intervenim prompt si eficient, respectând cele mai înalte standarde, adaptându-ne la orice situatie. Obiectivul nostru este sa devenim un punct de referinta pe piata în domeniul securitatii. Ne dorim sa fim un model de "servicii exemplare", nu doar pentru clientii nostri, ci si pentru concurenta si întreaga industrie a managementului de securitate.

Principiile care ne ghideaza sunt: profesionalism, dedicare, eficienta, respect si transparenta, inovatie. Selectarea angajatilor nostri se realizeaza pe baza unor criterii specifice fiind urmata de o instruire riguroasa, oferind servicii de paza la cel mai înalt nivel. Ne implicam cu pasiune în fiecare proiect, asigurând siguranta bunurilor si a persoanelor clientilor nostri. Intervenim rapid si eficient în orice situatie, asigurând solutionarea prompta a problemelor. Cultivam relatii bazate pe respect reciproc si comunicare transparenta cu clientii nostri. Ne adaptam constant la nevoile pietei si integram cele mai noi tehnologii în domeniul securitatii.

Va incurajam sa alegeti o companie de securitate din Bucuresti care va plaseaza siguranta pe primul loc. Optati pentru profesionalismul si dedicarea echipei noastre ce va garanteaza calitate si siguranta deplina. Suntem certificati prin:

 

  • ISO 9001 ce ne ajuta sa stabilim criterii pentru un sistem de management al calitatii astfel incat sa putem furniza servicii în functie de nevoile clientilor.
  • ISO 27001 ce ne sustine în asigurarea pe termen lung a informatiilor si resurselor organizatiei.
  • SO 14001 ne indeamna sa specificam tot ceea ce facem în privinta controlarii si scaderii impactului inspre mediul înconjurator. Cu alte cuvinte sa realizam în practica tot ceea ce declaram în politica de mediu.
  • ISO 45001 sprijina mentinerea unui mediu de lucru sigur si sanatos pentru toti angajatii companiei noastre, creand un control mult mai bun asupra riscurilor profesionale.
  •  

    Nu ezitati sa ne contactati astazi pentru o oferta personalizata! Un consultant specializat va va sta la dispozitie pentru a va oferi toate informatiile de care aveti nevoie si pentru a va ajuta sa alegeti solutia optima de securitate.

    Galerie foto
    • ...