Tetra Sistems Guard - Firma de securitate paza si protectie, Bucuresti

Transport valori

Protectie maxima pentru valorile dumneavoastra în tranzit

Va asiguram o calatorie sigura si fara griji pentru bunurile dumneavoastra de valoare! Contactati-ne!

Serviciul nostru de transport valori se adreseaza atât firmelor, cât si persoanelor private care detin bunuri scumpe si doresc sa le transporte în conditii de maxima siguranta si încredere.

Indiferent daca este vorba despre banci, institutii financiare, galerii de arta, societati comerciale, magazine online sau persoane private care detin bunuri valoroase, serviciul nostru de transport valori raspunde nevoilor diverse asigurând protectia bunurilor si transportul în siguranta.

Fiecare transport se face cu personalul nostru specializat, care opereaza dubele noastre blindate cu atentie si responsabilitate.

Caracteristici cheie ale serviciului nostru de transport valori

Dube blindate de ultima generatie - Transportam bunurile dumneavoastra de pret în autoblindate echipate cu dispozitive performante, împotriva furturilor si jafurilor. Aceste vehicule sunt special proiectate pentru a asigura o bariera puternica între bunurile valoroase si orice amenintare potentiala.

Personal specializat si profesionist - Echipa noastra este alcatuita din profesionisti instruiti conform standardelor internationale de securitate. Fiecare membru este selectat cu grija pentru abilitatile sale calificate si angajamentul fata de siguranta absoluta a bunurilor transportate.

Monitorizam permanent transportul de valori prin sisteme avansate - Dispeceratul nostru supervizeaza fiecare calatorie prin intermediul sistemelor de localizare prin satelit. Astfel putem verifica pozitia mijloacelor noastre de transport în timp real, garantându-va siguranta pe întreaga durata a deplasarii.

Încredere, liniste si protectie pentru bunurile dumneavoastra de valoare - Cu o reputatie solida si o echipa dedicata, va oferim protectie pentru fiecare transport valori. Fie ca este vorba de valori financiare (bani), obiecte de arta sau alte bunuri de pret, suntem partenerul de încredere pe care va puteti baza.

 

Galerie foto
  • ...