Tetra Sistems Guard - Firma de securitate paza si protectie, Bucuresti

Cursuri de calificare personal paza

Nu ai calificarea necesara? Iti oferim noi cursuri de formare profesionala si te sprijinim în sustinerea examenului de calificare profesionala si în obtinerea atestatului de agent de securitate. Contacteaza-ne!

Pentru calificarea agentilor de paza, societatea noastra organizeaza cursuri de calificare în cadrul programelor de formare profesionala avizate de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale, Inspectoratul General al Politiei si de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, cursuri cu o durata de 360 ore (60 ore pregatire teoretica si 300 ore pregatire practica), la absolvirea carora cursantii obtin certificatul de calificare în ocupatiile specifice personalului de paza.

Documente necesare înscrierii la curs: copie BI/CI, copie certificat de nastere, copie act de studii (minim învatamânt general obligatoriu), cazier judiciar, adeverinta medicala

Programul de desfasurare este flexibil, se adapteaza în functie de cerintele de continut si de orar ale beneficiarului si grupelor înscrise. Corpul didactic este alcatuit din formatori cu o vasta experienta educationala cu adultii.

Galerie foto
  • ...