Tetra Sistems Guard - Firma de securitate paza si protectie, Bucuresti

Paza si protectie

...
Paza si protectie

Servicii de paza si protectie de la profesionisti cu experienta

Siguranta dumneavoastra, misiunea noastra: serviciul nostru de paza si protectie acopera o gama larga de aplicatii, fiind ideal pentru controlul accesului în diverse tipuri de obiective. Indiferent daca vorbim despre companii sau proprietati private, solutiile noastre de securitate se adapteaza perfect cerintelor fiecarui client.

De ce sa ne alegeti pentru servicii de paza si protectie?

  • Experienta vasta în domeniul securitatii
  • Solutii personalizate care se potrivesc perfect cu nevoile si bugetul dumneavoastra
  • Echipa calificata, profesionista si instruita
  • Tehnologii si echipamente performante
  • Ne miscam rapid. Avem protocoale ample pentru gestionarea situatiilor de urgenta si abordam orice problema rapid, evitând riscurile
  • O foarte buna comunicare cu clientii nostri
  • Pentru siguranta dumneavoastra, noi ne asiguram. Serviciile noastre de paza si protectie sunt acoperite de o polita de raspundere civila extinsa, pentru a va oferi protectie financiara în orice situatie.
  • Servicii de paza si protectie flexibile si personalizate

    În functie de nevoile si situatiile specifice, ne adaptam serviciile pentru a se potrivi cu cerintele exacte ale obiectivului dumneavoastra. La Punctul de Control Acces, personalul nostru calificat efectueaza controale riguroase la intrare si iesire, asigurând respectarea tuturor prevederilor stabilite de catre beneficiar.

    Beneficiind de tehnologii performante si protocoale de securitate, ne asiguram ca fiecare aspect al afacerii sau proprietatii dumneavoastra este în mâini sigure.

    Lasati siguranta proprietatii sau firmei dumneavoastra pe mâinile profesionistilor

    Agentii nostri de securitate sunt antrenati si echipati conform Legii 333/2003. Fiecare agent de securitate este instruit special, fizic, teoretic si psihologic, pentru a asigura cea mai înalta calitate a serviciilor noastre de paza si protectie. Echipamentul agentului de securitate este format din uniforma corespunzatoare anotimpului si misiunii pe care o au de îndeplinit, legitimatie de serviciu, mijloace de comunicare, dispozitiv de iluminat, mijloace de avertizare sonore, echipament de autoaparare.

    Fiecare dispozitiv de securitate este condus de catre un Sef de Obiectiv, responsabil cu identificarea problemelor în timp real si ajustarea operativa a masurilor de securitate conform cerintelor clientului.