Chameleon Hunting - Imbracaminte si accesorii de vanatoare

Jachete vanatoare

...
GEACA POLAR CU MEMBRANA WINDBLOCK MALTHE

320,00 Lei

Malthe este geaca polar pe care orice vânator ar trebui sa o aiba. Este confectionata din tesatura cu 3 straturi, fiecare dintre ele joaca un rol semnificativ în asigurarea confortului si caldurii optime.

Stratul exterior este un polar de înalta calitate, silentios si cald, cu o usoara elasticitate pentru confort atunci când va miscati.

Stratul mijlociu este membrana Windblock, care rezista chiar si la cele mai puternice vânturi si va protejeaza pe timp de ploaie usoara.

Stratul interior este polar Sherpa, asemanator cu structura pielii de miel, dar mult mai usor si inodor, capteaza aerul între milioanele sale de fire si astfel izoleaza corpul de temperatura exterioara, retine caldura corpului si ofera caldura optima în zilele reci.

Respirabilitatea ridicata a tuturor materialelor va permite vaporilor corpului sa scape si astfel se va evita supraîncalzirea sau transpiratia.

...
JACHETA IMPERMEABILA CHAMELEON PRO CAMO

760,00 Lei

Chameleon Pro Camo este modelul perfect pentru vânatoare prin urmarire. Greutatea sa extrem de usoara va elimina oboseala în timpul zilelor lungi de vânatoare, iar materialele respirabile de înalta calitate o fac potrivita pentru purtarea atât toamna, cât si în timpul iernii. Materialul este complet silentios, cu un design de camuflaj care se contopeste cu mediul naturii, finisat cu teflon hidrofug, membrana CSXP 15.000 mm si izolatie impermeabile de cea mai înalta clasa 3M Thinsulate®. Astfel, materialul în combinatie cu stratul hidrofug, membrana si izolatia formeaza sistemul cu tripla protectie împotriva apei si vântului 3X Waterproof System si 3X Windproof System.

Jacheta are doua buzunare cargo cu deschidere si închidere automata prin intermediul magnetilor si benzi de cartuse încorporate, astfel încât veti avea acces rapid la munitie în momentele dinamice de vânatoare. Buzunarul radio este prezentat cu un fermoar impermeabil , iar cargo buzunarul din spate are fermoare pe ambele parti pentru acces usor. Jacheta are trei buzunare interioare suplimentare si bretele de purtat ca rucsac în momentele în care trebuie sa o scoateti.

...
JACHETA REZISTENTA LA SPINI PERARMATA 2in1

450,00 Lei

Jacheta rezistenta la spini Perarmata 2in1 face parte din linia noastra Thornblock si se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la abraziune, rupere si spini, usoara ca greutate si versatila ca functionalitate. Perarmata este una dintre cele mai functionale jachete ale noastre concepute pentru vânatori de catre vânatori profesionisti. Fiecare detaliu este bine gândit pentru a asigura o vânatoare reusita. Jacheta este realizata integral din tesatura high-tech, rezistenta la spini, pentru a asigura libertatea de miscare în mediul cel mai ostil, cum ar fi vegetatia densa si tufisurile. Thornblock este o structura textila speciala capabila sa îmbunatateasca semnificativ rezistenta la perforare si sa reduca deteriorarea pielii. Pe lânga durabilitatea extrema, jacheta este hidrofuga datorita finisajului Teflon EcoElite™.

Geaca Perarmata are o structura complexa si poate deveni fara efort cea mai functionala vesta de vanatoare. Gluga reglabila în 3 directii si mânecile pot fi detasate cu usurinta, astfel, în zilele mai calde o poti purta ca vesta sau poti purta vesta peste alta jacheta.