Chameleon Hunting - Imbracaminte si accesorii de vanatoare

Accesorii vanatoare

...
SET PENTRU VANAT SI CARTUSE LABORDI

210,00 Lei
Setul Labordi consta din doua tolbe multifunctionale pentru cartuse si una mare pentru vânat.
Tolba pentru cartuse Labordi este un accesoriu multifunctional care poate fi folosit atât în timpul vânatorii, cât si în timpul antrenamentului la poligon sau în viata de zi cu zi. În partea superioara este conceputa cu un canal pentru fixarea unei curele cu o latime de maxim 5 cm. Este realizata dintr-o tesatura canvas durabila rezistenta la spini. Datorita cerii impregnate in material, aceasta tolba este impermeabila si va proteja accesoriile de apa.
Design-ul sau special cu doua buzunare îi permite sa încapa cu usurinta o cutie întreaga de cartuse, precum si accesorii suplimentare precum un telefon, chei, documente etc.
Tolba Labordi are o banda pentru cartuse încorporata, care va va ajuta sa alocati cartuse suplimentare cu acces rapid.
Pe ambele parti ale tolbei de vânatoare exista butoane pentru reglarea dimensiunii si volumului acesteia, pentru confort si compactitate maxima.
Tolba mare pentru vânat Labordi este, de asemenea, realizata din material rezistent la spini, cu o structura de canvas impregnata cu ceara si are butoane pentru a-si regla dimensiunea si volumul. În interiorul tolbei exista o captuseala detasabila rezistenta la sânge pentru o curatare usoara. La fel ca tolbele pentru cartuse, se fixeaza de centura prin intermediul unui canal în partea superioara, pentru curea cu latimea maxima de 5 cm. Pe ambele parti exista inele D pentru accesorii suplimentare.
Acest set este o alegere perfecta pentru vânatoarea de prepelite, becatine, potârnichi si alte pasari mici.
 
*Produsul se vinde fara curea.

...
CUREA SUPORT PUSCA

170,00 Lei

Curea suport pentru pusca din piele naturala si poliester rezistent la uzura. Cureaua este disponibila în 3 culori la alegere - maro si verde pentru a se potrivi cu îmbracamintea sau portocaliu HI-VIS pentru vânatoarea în grup. Cureaua este reglabila în lungime, astfel încât sa fie comoda de utilizat atât pe umar, cât si pe gât.

NOTA: Acest produs este combinat cu produsul „Suport pusca 3in1.” La comanda unui suport pusca 3in1, cureaua este inclusa în pret.

ÎNGRIJIREA PRODUSULUI

Pentru a mentine calitatea acestui produs mai mult timp, va recomandam sa urmati urmatoarele instructiuni de îngrijire si întretinere:

  • A nu se pastra la lumina directa a soarelui sau la temperaturi peste 40 ° C
  • Nu depozitati în locuri umede
  • A se pastra într-un loc ventilat si uscat
  • A fi curatat cu ajutorul detergentilor speciali pentru articole din piele

...
HUSA PIELE PENTRU 10 CARTUSE 12/16 cal. MARO

330,00 Lei

Husa din piele italiana de înalta calitate pentru 10 cartuse 12/16 cal. , de culoare maro. Husa are doua compartimente, ceea ce permite gruparea usoara a cartuselor de numere diferite.

 ÎNGRIJIREA PRODUSULUI

 Pentru a pastra calitatea acestui produs pentru mai mult timp, va recomandam sa urmati urmatoarele instructiuni de îngrijire si întretinere:

 •A nu se pastra în lumina directa a soarelui sau la temperaturi peste 40°C

 •Nu depozitati în zone umede 

 •A se depozita în încaperi aerisite si uscate

 •A se curata cu agenti de curatare achizitionati din magazinele specializate