Chameleon Hunting - Imbracaminte si accesorii de vanatoare

Pantaloni vanatoare

...
AFRICANUS PANTALONI IMPERMEABILI

650,00 Lei

Pantalonii Africanus sunt conceputi pentru a fi purtati pe vreme mai calda, dar au si proprietati excelente de hidrofugare datorita finisajului Teflon EcoElite™ non-PFC DWR.

Africanus au un design modern si sunt foarte practici si functionali in acelasi timp. Realizati din materiale silentioase, usoare si durabile, pantalonii sunt întariti suplimentar în zonele genunchilor si ale spatelui, care sunt mai expuse la abraziune.

Dispunând de buzunare mari de tip cargo si un buzunar de cutit cu curea, Africanus sunt pantalonii ideali pentru a fi purtati zi de zi, la vânatoare si pentru dresaj de câini.

Pantalonii Africanus sunt facuti pentru a fi respirabili, astfel, pe lânga tesatura foarte respirabila, sunt dotati cu 2 ventilatii mari cu fermoar, ceea ce îi face perfecti pentru vreme calda sau activitati intense.

...
PANTALONI IMPERMEABILI CHAMELEON PRO CAMO LIGHT

499,00 Lei

Pantalonii Chameleon Pro Camo Light sunt conceputi pentru a raspunde nevoii dumneavoastra de a va misca neobservat prin padure în timp ce vânati în conditii variabile de vreme si de teren. Potrivit oricarui tip de vânatoare în sezonul rece, pantalonii sunt extrem de usori, eliminând oboseala din timpul plimbarilor lungi sau calatoriilor de vânatoare. Datorita materialelor respirabile si de înalta calitate, pantalonii sunt potriviti pentru a fi purtati primavara, toamna si chiar iarna. Tesatura este durabila si silentioasa, cu un model de camuflaj digital care se integreaza în mediul forestier sau munte, asigurându-va ca ramâneti invizibil pentru animale. Pantalonii Chameleon Pro Camo Light sunt creati din tesatura de înalta calitate si rezistenta la abraziune, hidrofugi datorita tehnlogiei Teflon® si impermiabili datorita membranei CSXP 15 000 mm, care va garanteaza sa ramâneti uscat si confortabil pe parcursul întregii zile.

Conceput pentru vânatoarea activa, pantalonii au orificii mari de ventilatie pe lânga materialul foarte respirabil, o centura incorporata reglabila care elimina nevoia de centura, echipata cu buzunare mari de tip cargo cu fermoar, un buzunar pentru cutit cu curea si un inel D metalic.

...
PANTALONI REZISTENTI LA SPINI NASUTA

930,00 Lei

Pantalonii Nasuta va vor ajuta sa treceti prin cele mai dense locuri din padure, protejându-va de spini datorita materialului de înalta calitate rezistent la spini cu tehnologia Thornblock. Dupa lungi cercetari si teste, am reusit sa concepem un material performant, rezistenta la spini, cu un nivel de zgomot redus, care ofera confort atunci când mergem prin locuri greu accesibile.

Pantalonii sunt tratati cu finisaj hidrofug Teflon® , care în combinatie cu membrana CSXP cu o coloana de apa de 15.000 mm va ofera protectie împotriva celor mai abundente ploi. Captuseala polara asigura caldura în zilele reci, iar proprietatile respirabile ale materialelor vor regla temperatura corpului, astfel încât sa nu se supraîncalzeasca în momentele dinamice. Echipati cu ghetre impermeabile încorporate, ce vor împiedica patrunderea zapezii în încaltaminte.