Chameleon Hunting - Imbracaminte si accesorii de vanatoare

Pulovere vanatoare

...
BLUZA MALTHE DEER

230,00 Lei

Fabricata din bumbac 100%, bluza este comfortabila si un excelent izolator termic. Fata are un design de cerb pictat manual.

ÎNGRIJIREA PRODUSULUI

Pentru a mentine calitatea acestui produs mai mult timp, va recomandam sa urmati urmatoarele instructiuni de îngrijire si întretinere:

  • Spalare delicata într-o masina de spalat la 30 ° C
  • Nu utilizati înalbitor
  • Nu folositi o centrifuga
  • Nu calcati pe partea imprimata
  • Curatarea chimica este interzisa

...
PULOVER PERFORMANCE FLEECE OWENI

299,00 Lei

Puloverul Oweni  este o alegere minunata pentru zilele racoroase de primavara si toamna, precum si pentru cele mai reci zile de iarna în combinatie cu o jacheta. Este un pulover versatil si functional, conceput pentru cei care cauta caldura si confort.

Tesatura este un melange tricotat de înalta calitate si durabil pe partea exterioara si fleece moale în interior, care are elasticitate, astfel încât sa ofere confort si libertate în fiecare miscare.

Oweni este foarte respirabil si va permite vaporilor corpului sa scape pentru a evita supraîncalzirea sau transpiratia. În acest fel, temperatura va fi reglata pe vreme variabila.

Gulerul are un fermoar lung pentru confort maxim. În partea inferioara, puloverul are un buzunar cu fermoar ascuns si un buzunar cu fermoar pe piept.