Chameleon Hunting - Imbracaminte si accesorii de vanatoare

Veste vanatoare

...
VESTA POLAR SHERPA MALTHE

220,00 Lei

Vesta sherpa Malthe este fabricata din polar de înalta calitate rezistent la uzura, care ofera caldura si confort în zilele reci. Partea interioara e din polar special Sherpa, asemanatoare pielii de miel, creeaza multe buzunare de aer între firele care retin aerul cald, ceea ce contribuie la izolarea perfecta a corpului de la temperaturi scazute si asigura un nivel ridicat de caldura.

Design modern, cu buzunar la piept, 2 buzunare laterale si detalii suede.

ÎNGRIJIREA PRODUSULUI

Pentru a mentine calitatea acestui produs mai mult timp, va recomandam sa urmati urmatoarele instructiuni de îngrijire si întretinere:

  • Se spala delicat în masina de spalat la 30 °C

...
VESTA VANATOARE SPECTRUM PRO

650,00 Lei

Spectrum Pro este cea mai functionala vesta conceputa de Chameleon Hunting, care a fost dezvoltata cu o echipa de vânatori profesionisti si concurenti la disciplinele Sf. Hubert si Sporting, facând-o potrivita pentru vânatoarea de pasari (fazani, etc.), vânat mare si mic, antrenare câine precum si pentru antrenament pe poligon.

Vesta are un aspect modern de culoare maro si portocaliu Hi-Vis în partea superioara, care este cea mai vizibila parte a corpului, astfel încât sa fii usor de observat în mediile dense, atât în excursii individuale de vânatoare, cât si în timpul vânatorii în grup. Spectrum Pro este realizata dintr-o combinatie de tesatura rezistenta si plasa durabia, caracterizata prin lejeritate si un grad ridicat de respirabilitate, astfel încât sa nu obosesti si, în acelasi timp, corpul sa nu se încalzeasca atunci când mergi mult în zilele calde.

...
VESTA VANATOARE TIGRIS COVERT GREEN

420,00 Lei

Vesta de vânatoare cu 4 benzi pentru cartuse cu capacitate 22 cartuse de calibru 12. 4 buzunare unice permit accesul usor la cartuse si în acelasi timp depozitarea obiectelor.

Sistemul de reducere a reculului umarului drept are functia de a preveni durerea la tragere.

Echipata cu buzunar la spate usor accesibil pentru obiecte mai mari si 2 buzunare interioare pentru accesorii suplimentare - Tigris este singura vesta de acest gen pentru vânatoare.

Fabricat din material si plasa extrem de puternica si usoara, garanteaza o ventilatie maxima.