Termopane Pantelimon - Servicii complete de masuratori si montaj pentru tamplarie PVC, Bucuresti si Ilfov

Sticla pentru termopan

...
Sticla securizata

Sticla securizata este realizata pe baza tratamentelor termice si chimice controlate pentru a contribui la cresterea rezistentei in comparatie cu sticla normala. Ca urmare a sigurantei si rezistentei sale, sticla securizata este utilizata intr-o varietate de domenii inclusiv in ferestrele automobilelor, cabine de dus, usi de sticla, masti de scufundari si pentru diverse tipuri de placi sau vase.

Protectie suplimentara

Impotriva intrarilor prin efractie.

Protectie fonica

Creaza un confort suplimentar.

Rezistente si durabile

Fabricate din sticla securizata.

Usor de manevrat

Usor de intretinut si manevrat.

Protectie antiefractie

Rol important in protejarea magazinului.

Design elegant

Suprafete de calitate, usor de intretinut.

Fiabile si usor de intretinut

Simplu de manevrat si de curatat.

Rezistentei la torsiune

Rigiditate foarte buna.

Avantajele si proprietatile sticlei securizate

Cu ajutorul sticlei securizate putem construi durabil si rezistent, oferind clientilor nostri cele mai avantajoase proiecte si calitative. Lucrarile noastre pot avea obiectivul magazinelor, balustratelor sau al usilor. Rezistenta unei sticle securizate este de cinci ori mai mare decat a sticlei normale si de aceea este folosita in aplicatii unde se impune strangerea mecanica a diverselor piese metalice pe sticla. Daca se sparge, se fractureaza in cioburi foarte mici, inofensive, astfel fiind asigurata securitatea si siguranta persoanelor care pot veni in contact cu sticla.

Sticla securizata poate fi facuta din sticla recoapta printr-un proces de revenire termic. Sticla este plasata pe o masa cu role si preluata printr-un cuptor, care se incalzeste mult peste temperatura sa de tranzitie de 564 grade Celsius la aproximativ 620 de grade. Sticla este apoi racita rapid cu curenti de aer in timp ce partea interioara ramane liber sa curga pentru o perioada scurta de timp, luand astfel nastere un produs extrem de apreciat si de intalnit in magazinele din bucuresti sau in cadrul companiilor.

...
Sticla pentru termopan

Sticla termopanului este extrem de importanta pentru produsul final si pentru eficienta ulterioara. Un geam termopan este alcatuit din cel putin doua foi de sticla, separate de un distantier din aluminiu, iar spatiul este umplut cu gaz inert sau gaze rare care datorita moleculelor ofera o mai buna izolare fonica si termica. Punem accent pe aceasta componenta deoarece prin ferestre se pierde aproximativ 40 % din caldura unei camere, de aceea este extrem de importanta calitatea sticlei, numarul foilor de sticla si gazul cu care este umplut golul dintre sticla. In componenta termopanelor pe care vi le oferim folosim sticla de cea mai bunca calitate marca SAINT-GOBAIN, care si-a facut de-a lungul timpului un renume, acum fiind unul dintre cei mai cunoscuti producatori din domeniu.

Avantajele sticle SAINT-GOBAINProtectie suplimentara

Protejeaza impotriva antiefractiei.

Rezistenta si confort

Creaza un confort suplimentar.

Sticla durabile

Calitativa si rezistenta in timp.

Usor de intretinut

Usor de intretinut si curatat.

Rezistenta si longeviva

Rezistenta in timp.

Design elegant

Suprafete de calitate, usor de intretinut.

Fiabile si usor de intretinut

Simplu de manevrat si de curatat.

Rezistentei la torsiune

Rigiditate foarte buna a modelelor.

Consiliere in alegerea sticlei de termopan

In alegerea termopanului si implicit a sticlei trebuie tinut cont si de lumina din interiorul spatiului respectiv, de impartirea geamurilor si a deschiderii. Daca este vorba de un birou automat va fi nevoie de mai multa lumina, acest lucru il puteti comunica unui consultant al companiei Termopane Pantelimon care va poate oferi cea mai buna solutie. Suntem atenti in producerea profilelor si a sticlei de aceea folosim accesorii si sisteme de cea mai buna calitate si de ultima generatie. Spatiul dintre foiile de sticla este delimitat de un distantier, mai exact de baghete warm-edge , fiind un produs nou si foarte eficient. Indiferent de profil folosim argon, un gaz rar folosit pentru a umple spatiul dintre foi care datorita moleculelor din componenta sa ofera o izolare fonica si termica extrem de eficienta.