Termopane Pantelimon - Servicii complete de masuratori si montaj pentru tamplarie PVC, Bucuresti si Ilfov

Profil Rehau Synego

Sistemul de profile SYNEGO asigura o temperatura placuta, un nivel ridicat de confort si siguranta pentru locuinta dumneavoastra: in comparatie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO convinge printr-un nivel de izolare termica cu pana la 50% mai mare.

Detalii suplimentare

  • Economisire de energie
  • Zgomot redus.
  • Nivel sporit de siguranta.
  • Design creativ al ferestrelor.

 

Protectie performanta suplimentara substantiala performanta impotriva factorilor de mediu.

Termopanele REHAU sau tamplaria REHAU are o gama diversificata de profile ce se gasesc in variantele economice in variantele premium si de top ce tin atat de design cat si de izolare cu un coeficient scazut.

Avantajele termopanelor RehauProtectie suplimentara

Profile cu 5, 6 sau 7 camere.

Pierderi mici de energie

Creaza un confort suplimentar.

Profile durabile

Calitative si rezistent la intemperii.

Feronerie calitativa

Feronerie rezistenta si fiabila.

Fara condens

Termopanele Rehau nu produc condens.

Design elegant

Suprafete de calitate, usor de intretinut.

Fiabile si usor de intretinut

Simplu de manevrat si de curatat.

Rezistentei la torsiune

Rigiditate foarte buna a profilelor.

Mai multe informatii...Cere ofertaEchipa noastra va poate oferi informatii suplimentare si oferta de pret in functie de profilul pe care doriti sa il comandati. Cere oferta de pret pentru termopane.Contactati-ne pentru profile RehauProiecte RehauTermopane Rehau

Rehau este una dintre cele mai folosite marci de tamplarie fiind prezenta in aproape toate ramurile economice fie in constructii, in industria automobilelor, drumurilor, constructilor subterane, tehnica medicala, industria mobilei s.a.m.d.Tamplaria Rehau are urmatoarele caracteristici:

Protectie performanta impotriva factorilor din mediul extern si atmosferici, reduce substantial pierderile de energie dispre interior spre exterior ofera protectie suplimentara impotriva zgomotelor din zona exterioara, dispune de o calitate superioara a feroneriei ce ii ofera o functionalitate fiabila. Nu in ultimul rand fenomenul de condens la termopanele Rehau este eliminata. De asemenea profilele pune la dispozitie diferite moduri de deschidere: deschidere basculanta , batanta oscilo-batanta, canate batante s.a.m.d.

Galerie foto
  • ...