Termopane Pantelimon - Servicii complete de masuratori si montaj pentru tamplarie PVC, Bucuresti si Ilfov

Termopane Pantelimon - detalii firma

Incercam sa aducem acea inovatie in materie de tamplarie pvc si tot ce se subordoneaza acesteia plecand de la conceptul propriu-zis si pana la parghiile produsului: accesorii tamplarie pvc, reparatii si continuand cu ferestre termopan din categoria termopane Rehau, Veka, Gealan si termopane Salamander si nu in ultimul rand sa oferim si produse calitative din categoria de rulouri exterioare si usi garaj.

Termopane Pantelimon se incadreaza in nevoile specifice clientilor in domeniul tamplarie pvc, oferind acestora produsele mult visate si concepute corespunzator de catre noi din punct de vedere calitativ.

Oferim servicii complete de masuratori si montaj pentru tamplarie PVC Bucuresti dar si la nivel national, oferindu-va cele mai stabile proiecte si profile de o rezistenta ireprosabila, o feronerie ROTO de exceptie dar si accesorii Germane care ofera o durabilitate produsului si longevitate. Activitatea noastra se adreseaza atat persoanelor fizice cat si companiilor, oferind preturi preferentiale si competitive pentru oricare dintre produsele de tamplarie PVC.

Termopane si tamplarie de calitate

Am identificat odata cu experienta dobandita de-a lungul timpului in domeniul tamplariei PVC cererea si necesitatile clientului. De aceea am decis sa construim o companie ce se axeaza in primul rand pe calitatea produselor si totusi sa oferim preturi competitive pentru ferestre termopan sau usile din pvc. Nu va punem la dispozitie doar montatori sau muncitori, ci venim in cadrul proiectelor noastre cu sfaturi, consiliere gratuita pentru a incadra produsele din tamplarie pvc cat mai eficient si cat mai estetic pentru locuinta dvs.

Activitatea companiei noastre se incadreaza in primul rand produselor din gama tamplariei din pvc in Bucuresti , unde ne organizam si oferim cele mai multe proiecte si servicii. Preturile competitive ne permite totusi sa oferim tamplarie acceptabila din punct de vedere financiar in toata tara, ajungand de-a lungul timpului cu produsele noastre in Ardeal sau Maramures. Dorim sa implementam o imagine corecta persoanelor si clientilor care au beneficiat de produsele noastre, de aceea beneficiem de multe recomandari pentru tamplaria pvc oferita si care si-a lasat amprenta datorita calitatii, preturilor si nu in ultimul rand a serviciilor profesionale pe care le furnizam cu drag.

Ferestre din termopan pentru locuinta ta

Tamplarie PVC, este esentiala pentru structura unei case deoarece ofera un design unic casei, furnizeaza o functionalitate avatajoasa usilor si geamurilor si nu in ultimul rand o intretinere mai utila dar in special o calitate superioara.

Fata de celelalte sisteme de tamplarie, PVC-ul asigura cel mai bun coeficient de izolare termica si fonica dar are si cea mai buna etanseitate la apa si vant, asta pentru ca intr-o cladire cea mai mare pierdere de caldura apare din cauza ferestrelor in cea mai mare masura apoi prin acoperis si podea. De asemenea, PVC-ul alb are cel mai redus cost de achizitie comparativ cu celelalte sisteme de tamplarie.

Un cost redus se poate obtine si pentru tamplaria PVC color, daca culoarea se obtine prin vopsirea cu pistol sub presiune dar acesta metoda nu este cea mai eficienta deoarece o astefel de tamplarie pvc nu este rezistenta in timp, se zgarie usor, motiv pentru care nu este foarte folosit.

Exista si metoda obtinerii culorii prin infoliere printr-o folie rezistenta la factorii de mediu, fiind astfel implementate culori vii sau imitatii de esente de lemn (stejar, stejar auriu, mahon, fag, artar, pin), produsul obtinut avand insa un cost mai ridicat.

De ce sa alegem tamplarie pvc ?

Tamplaria PVC, are o foarte buna fiabilitate, o izolatie termo-fonica mare, grosimea peretilor profilelor ( cel putin 2.8 mm ) avand o importanta majora in eficienta acestora. Feroneria tamplariei pvc, ocupa de asemenea un rol important deoarece armatura ocupa un rol esential iar o feronerie de proasta calitate va afecta in timp functionalitatea ferestrelor sau a usilor. De aceea noi suntem foarte atenti in alegerea feroneriei potrivite pentru produsul dumneavoastra.

Cheltuielile pentru incalzirea locuintei scad considerabil prin montarea ferestrelor potrivite si aceasta datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale materialului profilului, ale sistemului de garnituri precum si ale geamului termoizolator.

Pentru productia de tamplarie pvc dispunem de laboratoare specilizate, testand in cel mai mic amanunt produsul inainte de al oferi clientilor nostrii. Oferim tamplarie pvc de cea mai buna calitate pe sistem german cu stabilitate termica, rezistenta la foc sau la razele ultraviolete in concordanta cu dimensiunea, culoarea si amanuntele stabilite de dumneavoastra.

Preturi Tamplarie PVC

Pretul tamplariei PVC se calculeaza individual in functie de mai multe aspecte dar totusi datorita faptului ca produsul este unul complex ne este imposibil sa oferim un pret pe metru patrat.

Pentru a stabili cat mai rapid o cotatie de pret tamplarie pvc, puteti sa ne contactati atat telefonic cat si electronic iar unul dintre operatorii nostri vor veni in ajutorul Dumneavoastra cu cele mai bune oferte dar si cu o consultanta gratuita in alegerea optima a produsului dorit.

In functie de culoarea profilelor, dimensiunile produsului ales, modul de deschidere ale ferestrelor, modelul utilizat in producerea tamplariei, tipul de culoare a profilelor, numarul de camera ale profilelor, se poate stabili un pret finit. Dimensiunea nu trebuie sa fie una exacta, deoarece colegii nostri se vor deplasa GRATUIT pentru a reevalua cotatiile specificate de Dumneavoastra iar transportul produsului se ofera tot gratuit in Bucuresti si Ilfov.

Totodata comunicandu-ne culoarea dorita, modelul de sticla, dimensiunea, tipul de feronerie, modul de deschidere putem sa va comunicam un pret individual.Va stam la dispozitie prin operatorii nostri cu informatii si consiliere gratuita in vederea alegerii produsului dorit si pentru stabilirea de preturi tamplarie PVC.

Suntem tot ce aveti nevoie in materie de tamplarie de pvc

 

Galerie foto
  • ...