Termopane Pantelimon - Servicii complete de masuratori si montaj pentru tamplarie PVC, Bucuresti si Ilfov

Salamander BluEvolution 92

Ferestrele PVC realizate din sistemul de profile SALAMANDER bluEVOLUTION 92, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei PVC. Noua generatie de termopane Salamander reprezinta combinatia perfecta intre tehnologia de varf inovativa si conventionala.

Afla mai multe Detalii suplimentare

  • Noua generatie de ferestre este combinatia perfecta intre tehnologia de varf inovativa si conventionala.
  • Latimea constructiva unica de 92 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata, pana la latimea de 60mm, aduce o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica.
  • Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf = 1,0 W/m2K cu armatura standard si se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armatura Thermtec.
  • Sistemul de profile asigura un transfer sigur a sarcinii chiar si la greutati mari ale sticlei printr-o proiectare speciala a camerelor de armare.

 

Ca si caracteristici reprezentative ale unei case, ferestrele sunt mai mult decat simple deschideri catre lume: designul lor individual joaca un rol cheie in determinarea aspectului general al unei cladiri. Ca parte a fatadei, ferestrele trebuie, asadar, sa satisfaca mai mult decat cele mai mari cerinte in materie de calitate si securitate - clientul de astazi pune o valoare deosebita pe culori, forme si functii. Termopanele Salamander si sisteme de profil sunt disponibile in aproape toate combinatiile si optiunile de proiectare posibile din punct de vedere tehnic.

Termopane Salamander

Cu ferestrele Salamander, facem urmatorul pas in proiectarea geamului. O fereastra durabila din pvc care se potriveste cu fatada si interiorul. Cu o gama larga de decoruri si suprafete materiale reale, orice stil poate fi realizat: de la cel clasic pana la cel modern. Cu unele dintre cele mai moderne si mai eficiente profile din piatal, lasati-va imaginatia sa se elibereze chiar si pentru forme de ferestre personalizate. Indiferent daca numarul de rame, bare de geamuri, un profil de cadru rotund sau poate unul patrat in schimb, ideile tale devin cu usurinta realitate. Fie un proiect de constructie nou sau un proiect de renovare, avem un sistem de profil potrivit nevoilor tale.

Galerie foto
  • ...