Termopane Pantelimon - Servicii complete de masuratori si montaj pentru tamplarie PVC, Bucuresti si Ilfov

Rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt produse moderne din aluminiu si au o influneta asupra locuintei atat din punct de vedere estetic, fiind un produs elegant fabricat pe diferite culori pentru a se asorta cu tamplaria sau cu casa dumneavoastra si nu in ultimul rand rulourile ocupa un rol important de izolator termic completand tamplaria cu ajutorul lamelelor ce sunt umplute cu spuma poliuretanica. Un alt rol important il consituie faptul ca acestea va ofera si o siguranta aditionala, protejand atat fereastra cat si blocand intrarile prin efractie.

Avantajele rulourilor exterioareProtectie suplimentara

Impotriva intrarilor prin efractie.

Protectie fonica

Creaza un confort suplimentar.

Rezistente si durabile

Fabricate din aluminiu de calitate.

Usor de manevrat

Usor de intretinut si manevrat.

Protectie antiefractie

Rol important in protejarea locuintei.

Design elegant

Suprafete de calitate, usor de intretinut.

Fiabile si usor de intretinut

Simplu de manevrat si de curatat.

Rezistentei la torsiune

Rigiditate foarte buna.

Categorii si modele de rulouri exterioareRulouri exterioare aplicate

Le puteti achizitiona atat sub forma simpla dar si cu plasa de insecte incorporata, si se pot monta pe tamplarie sau pe fatada cladirii, sunt alcatuite din lamele din aluminiu de 39 mm si 45 mm iar dimensiunile maxime recomandate sunt de 300 cm inaltime si 250 cm latime.

Sunt alcatuite dintr-o caseta din aluminiu patrata, tesita la 45 de grade in partea frontala sau daca doriti puteti alege si modelul de caseta semiovala iar culorile lor standard sunt alb, maro inchis si deschis, stejar auriu, nuc,mahon sau gri antracit.

Actionarea se face atat manual cat si electrict pentru rulouri exterioare aplicate. Manual utilizand panglica sau snur ( alb sau maro ), cu manivela sau arc pretensionat. Actionare electrica se efectueaza cu ajutorul motoarelor tubulare.

Rulouri exterioare suprapuse

Acest tip de model poate fi montat doar odata cu tamplaria si dupa cum numele il sugereaza sunt suprapuse tamplariei. Reprezinta o solutie eficienta de umbrire a ferestrelor, au o foarte buna izolare fonica si termica si nu in ultimul rand protejeaza tamplaria.

Montajul de caseta pentru acest model se realizeaza in partea superioara a ferestrei printr-o prindere in lateral cu elemente speciale de fixare.

Pentru intrebari sau comenzi legate de rulouri exterioare va puteti adresa echipei noastre pentru a pune la dispozitie toate informatiile. Sa aveti in vedere ca transportul si masuratorile sunt GRATUITE in Bucuresti si Ilfov.

Galerie foto
  • ...