Barrier - Productie, comercializare si montare tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Ferestre Barrier 100

Barrier 100, ferestrele special concepute pentru case pasiveTraieste confortabil si în siguranta cu ferestrele care izoleaza perfect locuinta

Casele pasive vorbesc despre confort si despre eficienta. Un ansamblu în care toate piesele lucreaza împreuna pentru a genera un spatiu confortabil si sanatos, fara pierderi de energie si fara sisteme clasice de încalzire.

Am conceput ferestrele Barrier 100 având în gând proiectele pentru case care nu au nevoie de solutii conventionale de încalzire. Stim ca fiecare locuinta este unica si de aceea ferestrele noastre se pot adapta dupa specificul fiecarui spatiu.

Rezultatul?

O eficienta remarcabila pentru rezultate inegalabile. Descopera ferestrele Barrier 100 si ofera toata atentia ta caminului perfect armonizat.

 

De ce sa alegi fereastra Barrier 100Calitate premium

Barrier 100 este o fereastra de top pregatita sa faca fata fara probleme conditiilor extreme de clima si de mediu. 

Cu încadrare pâna în clasa 5 de protectie fonica si pâna în clasa WK3 de protectie împotriva efractiei, Barrier 100 se va prezenta ireprosabil în fata ploilor în aversa, furtunilor sau curentilor de aer puternici.

Calitatea premium a ferestrei înseamna rezultate precise în ceea ce priveste izolarea termica pe tot parcursul anului si feronerie rezistenta la uzura. Calitatea noastra se traduce în performante de top pentru case care se fac remarcate.

Termoizolare si etanseizare inegalabila

Barrier 100 respecta caracteristicile caselor pasive. De aceea ferestrele noastre asigura pierderi minime de aer: pierderile de aer / ora sunt mai mici de 60% din volumul de aer aflat în interiorul casei.

Eficienta ferestrelor se datoreaza celor 3 rânduri de garnituri coextrudate, precum si materialelor de cea mai buna calitate folosite în fabricarea ferestrelor: profile de top REHAU, pachete de sticla cu 3 foi si feronerie ROTO LUX.

Profile de top REHAU

Tehnologia utilizata la realizarea ferestrelor Barrier 100 cu profile REHAU Geneo PHZ se preteaza perfect exigentelor de izolare a caselor pasive.

Panourile din sticla folosite, cu insert de gaz inert, sunt prevazute cu baghete termoizolante. În plus, armarea în masa a profilelor nu necesita si armatura din otel, ceea ce reduce riscul crearii puntilor termice si lasa spatiu suficient pentru insertia termo-modulelor izolatoare în camerele profilului.

Rezistenta pentru protectia casei

Barrier 100 nu garanteaza doar izolarea termica perfecta. Ferestrele asigura si un grad de rezistenta ridicat, pentru a te putea bucura de aceleasi performante inegalabile pentru cât mai mult timp.

Atât sticla, dar si ramele si profilele ofera protectie împotriva încercarilor de intrare prin efractie. În functie de fiecare cerinta poti opta pentru un grad mai ridicat, sau mai scazut de siguranta.

Analizeaza gradul de risc al spatiului si alege solutiile potrivite pentru securitatea casei tale.

Feronerie de cea mai buna calitate

Tipurile de feronerie produse pentru Barrier 100 fac parte din gama ROTO Lux. Poti alege între balamale vizibile, sau ascunse si poti opta pentru elemente speciale de blocare pentru un plus de siguranta.

Fiecare fereastra poate fi personalizata cu accesorii si feronerie diferite, în functie de clasa de siguranta dorita. Usurinta în manevrare si rezistenta în timp sunt caracteristicile principale ale feroneriei ROTO Lux, un element distinctiv al ferestrelor Barrier 100. 

Ferestre de top placate cu aluminiu

Ferestrele Barrier 100 permit placarea cu aluminiu. Obtine un design distinctiv si alege sa dai culoare ferestrelor asa cum îti doresti. Ai la îndemâna o multime de posibilitati si optiuni prin care îti poti valorifica spiritul creativ.

Placajul cu aluminiu va creste rezistenta în timp a ferestrelor dar si eficienta în izolare termica si fonica. În plus, ferestrele tale vor arata ireprosabil indiferent de capriciile vremii.

Barrier 100: caracteristici tehnice si performante

  • material profil: RAU – FIPRO®(PVC armat în masa)
  • coeficient de izolare termica: Uf pâna la 0,79W/m2K
  • clasa de izolare fonica: 5 (sticla = 50 dB, RwP = 47 dB)
  • protectie antiefractie pâna la clasa WK3 (WK2/fara otel)
  • grosime profil: 86 mm
  • latime vizibila profil: 115 mm
  • numar de camere constructive: 6 camere
  • grosime pereti camere: 3 mm
  • garnituri: 3 rânduri (cu garnitura mediana), gri
  • feronerie: ROTO cu balamale ascunse sau vizibile
  • pachete de sticla: (min/max, mm) 44 – 52 mm
  • suprafata profilului: HDF – neteda, usor de întretinut
  • culori în gama extinsa – caserare sau vopsire
  • posibilitatea de placare cu aluminiu la exterior

Descarca brosura

 

Galerie foto
  • ...