Barrier - Productie, comercializare si montare tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Barrier - detalii firma

Povestea noastra de la începuturi si pâna în prezent.Calitatea si promisiunile respectate ne recomanda

Bun venit la Barrier, locul în care creativitatea, exigenta si calitatea se împletesc pentru realizarea celor mai bune produse din tâmplarie PVC si aluminiu. Povestea noastra a început în anul 1995, atunci când s-a înfiintat afacerea de familie Electric Plus. Dorinta de a ne face remarcati pe piata din domeniu ne-a ambitionat sa cream brandul Barrier si sa ne promitem ca vom evolua constant.

Dupa mai bine de 20 ani de activitate, suntem onorati ca am contribuit la confortul a mii si mii de clienti. Drumul catre succesul de azi al companiei Barrier a fost presarat cu nenumarate obstacole, însa fiecare provocare ne-a ajutat sa devenim unul dintre cele mai puternice branduri din domeniul producatorilor de tâmplarie PVC.

Munca noastra nu se opreste doar la fabricarea usilor si ferestrelor din PVC si aluminiu. Dintotdeauna ne-am dorit sa oferim mai mult decât produse de calitate. Asa ca ne-am pus la dispozitie resursele pentru a pune bazele Asociatiei Barrier, un proiect de amploare prin care sustinem numeroase initiative sociale. 

Afla mai multe detalii despre Barrier si despre produsele pe care le dezvoltam:

  • Centrul de Productie
  • Echipa Barrier
  • Materiale Digitale  

Barrier, un partener de încredere

Dorinta de a multumi fiecare client ne ghideaza în activitatea zilnica. Indiferent de cerinte, suntem mereu pregatiti sa raspundem prompt nevoilor tale. Profesionistii Barrier sunt alaturi de tine din prima clipa si îti ofera solutii personalizate, simple si fiabile pentru spatiul tau. Îti suntem alaturi în fiecare etapa, de la alegerea usilor si ferestrelor din PVC sau aluminiu potrivite si pâna la fabricarea acestora.

Stim ca exigentele clientilor nostri se traduc prin confort, calitate superioara si rezistenta în timp. De aceea, folosim materiale si tehnologii de ultima generatie pentru realizarea unor produse din PVC de neegalat.

Relatia cu fiecare client este importanta pentru noi. Muncim întotdeauna pentru a ne duce la bun sfârsit promisiunile. Suntem convinsi ca onestitatea sta la baza colaborarilor de lunga durata si este cheia care ne ghideaza catre inimile si casele cât mai multor români.

Barrier, o poveste despre oameni minunati

Suntem recunoscatori sa avem alaturi peste 600 de angajati care împartasesc viziunea Barrier: crearea celor mai bune produse din tâmplarie PVC si aluminiu. Specialistii companiei noastre sunt mereu dornici sa lucreze cu cele mai noi materiale si tehnici inovatoare pentru a satisface dorintele clientilor.

Credem ca educatia continua este o parte importanta a succesului. De aceea, sustinem dezvoltarea abilitatilor fiecarui angajat prin programe de integrare si cursuri de specializare. Asa a luat nastere Academia Barrier, locul în care profesionistii nostri se bucura de traininguri periodice.

Competentele oamenilor din echipa noastra, pasiunea si atentia la detalii stau la baza produselor de calitate pe care le oferim de la înfiintare si pâna în prezent.

Galerie foto
  • ...