Barrier - Productie, comercializare si montare tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Rulouri Barrier

Rulouri exterioare Barrier pentru ferestreUn plus de siguranta si confort pentru fiecare încapere

Fie ca renovezi o constructie veche sau construiesti una noua, sistemul de rulouri exterioare Barrier îndeplineste cerintele pentru protectie solara si antiefractie, principalele caracteristici care trebuie prevazute de un rulou cu adevarat eficient.

În plus, solutiile Barrier asigura protectie împotriva privirilor indiscrete, protectie anti insecte, dar si un plus de confort la interior pentru atunci când cauti clipe de odihna.

Din punct de vedere cromatic rulourile Barrier pot fi vopsite în culoarea tâmplariei sau foliate identic cu texturile ferestrelor. Ruloul este prevazut în partea superioara cu o caseta care va completa aspectul estetic al tâmplariei. Optional se poate monta si o plasa împotriva insectelor.

Actionarea ruloului va fi la alegere: cu panglica, manivela sau electrica, din telecomanda.

Solicita o ofertaTipuri de rulouri exterioare BarrierRulouri încastrate

Sistemele încastrate de rulouri exterioare Barrier sunt concepute pentru montare la constructiile noi, sistemul fiind special conceput pentru a fi încastrat în perete. Poti alege tencuirea lui, caseta de rulare fiind practic invizibila.

Rulourile încastrate pot fi adaptate la orice tip de design al cladirii, având o diversitate cromatica vasta. Pe scurt, acord cromatic perfect cu tabloul de tâmplarie ales.

Fiecare rulou este prevazut cu elemente de aluminiu de înalta calitate, foarte rezistente la uzura si intemperii. Aceste sisteme de rulouri contribuie la izolarea fonica si termica a cladirii, ceea ce permite atât o reducere consistenta a cheltuielilor cu încalzirea în sezonul rece, dar si racoare la interior în sezonul cald.

Utilizarea sistemului individual de plase ofera un plus de protectie împotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului.

Rulouri suprapuse

Similar cu rulourile încastrate, sistemele suprapuse sunt concepute pentru montare la constructiile noi.

Datorita gamei cromatice largi, acestea sunt un element decorativ ideal care poate fi adaptat la tipul unic de design specific cladirii. În plus, poti alege culori acordate cromatic la tabloul de tâmplarie.

Elementele de aluminiu sunt foarte rezistente la actiuni mecanice, uzura si intemperii. O buna configurare a rulourilor, precum si alegerea materialelor potrivite, te protejeaza de privirile nedorite ale curiosilor. Rulourile aplicate fac parte componenta din corpul de tâmplarie, contribuind la izolarea fonica si termica a cladirii si a spatiilor de la interior.

Poti opta pentru accesorizarea rulourilor cu un sistem individual de plase pentru a oferi un plus de protectie împotriva insectelor, fara a obstructiona patrunderea luminii naturale si a aerului.

Si, te bucuri de actionarea rulourilor la alegere: cu panglica, manivela sau electrica, din telecomanda.

Rulouri aplicate

Sistemele aplicate de rulouri exterioare Barrier sunt concepute pentru montare la constructiile deja existente, pentru modernizarea spatiului, sau atunci când vrei sa renovezi cladirea.

Te bucuri de o gama cromatica diversa: rulourile aplicate au avantajul de a deveni elementul decorativ ideal care poate fi adaptat la orice proiect deja existent.

Elementele de aluminiu de înalta calitate sunt mai rezistente la abraziune si intemperii. O buna configurare a rulourilor, precum si alegerea materialelor potrivite, te protejeaza atât de schimbarile climatice dar si de ochii curiosilor.

Sistemele de rulouri aplicate Barrier contribuie la izolarea fonica si termica a cladirii. Ai un plus de confort indiferent de anotimp si indiferent de ceea ce se întâmpla la exterior.

Si acest tip de rulouri permite accesorizarea cu plase speciale pentru un plus de protectie împotriva insectelor.

Rulourile aplicate pot fi actionate cu panglica, manivela sau cu comanda electrica din telecomanda.

Galerie foto
  • ...