Barrier - Productie, comercializare si montare tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Sticla termoizolanta Barrier

Solutiile Barrier pentru sticla ferestrelor.

Sticla termoizolanta pentru ferestre durabile si eficiente

Sticla reprezinta în medie 90% din suprafata unui panou de tâmplarie. Din acest motiv, configurarea corecta a pachetului de sticla este foarte importanta pentru obtinerea unui ansamblu termoizolant si fonoizolant unitar.

Pentru cea mai buna izolare termica si fonica, Barrier recomanda pachetele de sticla cu 3 foi, cu grosimi între 32 si 52 mm. Baghetele de tip distantier termic, realizate din plastic cu insertie din otel au un transfer scazut de energie, eliminând aparitia condensului în zona perimetrala exterioara a sticlei. În plus, insertia de gaz inert între foile de geam (argon) asigura caracteristici termice ale pachetului de sticla considerabil îmbunatatite, perfect adaptabile proiectelor specifice caselor pasive.

Orientarea fata de punctele cardinale este importanta în functionarea optima a pachetului de sticla. De aceea, Barrier îti propune optional solutii de crestere a eficientei acestuia. Pentru orientarea catre sud sau vest a ferestrelor, poti opta pentru un geam reflexiv 4S, dar si pentru utilizarea jaluzelelor exterioare.

Indiferent de alegerea facuta te vei bucura de confort fonic si termic, vizibilitate mai buna, siguranta si economie de energie pe tot parcursul anului.

Solicita o ofertaDe ce sa alegi solutiile Barrier pentru sticla ferestrelor5 puncte pentru confort si siguranta

Structura de baza a ansamblului de sticla se compune dintr-o foaie de geam Barrier Sun Control (exterior), sticla float (la mijloc) si o foaie de geam Low-E (la interior). În general, grosimea foilor de sticla este de 4 mm (6 mm în cazul în care dimensiunile depasesc 1500 mm).

Principalele avantaje de care te vei bucura:

  • pachet de sticla 44-52 mm;
  • transmisie luminoasa cuprinsa între 58 – 73%;
  • atenuare fonica de pâna la 33%;
  • coeficient de transfer termic (Ug) 0,5 W/m²K (cu gaz inert).

Barrier Sun Control

Barrier Sun Control înseamna sticla clara cu reflexie mai buna, confort vizual si factor solar marit. Aceasta solutie permite atât mentinerea unei temperaturi optime la interior cât si minimizarea costurilor energetice ale locuintei pe toata perioada anului.

Insertul de gaz inert

Introducerea gazului inert înainte de sigilarea perimetrala a pachetului de sticla are rolul de a creste considerabil capacitatea izolatoare a acestuia.Gazele inerte folosite în mod obisnuit în realizarea sistemelor de geam termoizolant Barrier sunt argon sau kripton.

Sticla mediana

Sticla mediana este conceputa ca o bariera termica între exterior si interior, totul pentru a mentine un echilibru termic cu adevarat eficient. Datorita acestei solutii ferestrele Barrier permit obtinerea unor temperaturi optime indiferent de vremea de afara, sau de anotimp.

Sticla interioara LowE

Sticla interioara LowE are o capacitate sporita de izolare si dispune de un aspect neutru pentru a pastra linia de design aleasa pentru ferestrele Barrier. Acest tip de sticla reduce substantial transferul de caldura si combate aparitia mucegaiului la interior.

Distantierul termic

Fiecare fereastra Barrier este prevazuta cu un distantier termic cu performante crescute. Acest separator al foilor de sticla amplasat în interiorul pachetului îmbunatateste performantele termice ale ferestrei si previne aparitia neplacuta a condensului.

Galerie foto
  • ...