Barrier - Productie, comercializare si montare tamplarie aluminiu si PVC, Bucuresti

Usi armonice Barrier

Usi armonice: solutii inovative pentru suprafete cu deschideri mari.Proiecte de design pentru o locuinta ca o oaza de relaxare

Îti doresti ca fiecare clipa petrecuta la interior sa te scoata din rutina zilnica si sa-ti ofere momente cu adevarat inedite? Alege sa creezi o terasa în propria casa fructificând suprafata cu deschidere mare care îti sta la dispozitie.

Usile armonice sunt solutii inovative prin care poti schimba proiectul casei tale. Bucura-te de o priveliste reconfortanta din confortul locuintei indiferent de anotimp. Lasa lumina naturala sa patrunda la interior si priveste cu încredere fiecare provocare din viata ta. Pentru ca starea ta de bine îsi gaseste mereu  resursele acasa.

Descopera Barrier HarmoniqueUsile armonice Barrier – armonie din toate perspectivele

Transforma casa în terasa cu usile armonice Barrier Harmonique. Ai mobilitate pentru libertate mare de deschidere a usilor datorita sistemului tip acordeon format din foi armonice mobile pliant-culisante.

Usile armonice rezolva problema obstacolului unei traverse si permit deschiderea totala pentru o priveliste cu adevarat impresionanta.

Actionarea usilor se face usor si rapid datorita feroneriei de calitate superioara si a materialelor de cea mai buna calitate folosite în fabricarea solutiilor Barrier.

În plus, Barrier Harmonique asigura un grad ridicat de izolare termica si fonica pentru momente linistite în fiecare zi.

Siguranta casei tale nu a fost nici ea uitata. Usile armonice pot fi echipate cu sisteme speciale de blocare si cu ansambluri de sticla prevazute cu protectie crescuta împotriva loviturilor sau încercarilor de patrundere prin efractie.

Galerie foto
  • ...